Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelia wrote:Miesiąc temu miałam bardzo ładny wykres temp do owulacji 36,6, w tym się zmieniło i to sporo, możecie podpowiedzieć czy takie temp są normalne?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyCud1 wrote:Jestem Tu nowa powiedzcie dziewczyny jak jest szansa na ciąże ??? Kiedy powinniśmy się starać o dziecko z mężem... Tu możecie zobaczyć mój wykres
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 09:23
-
dziewczyny dzisiaj po tych krwawieniach zrobiłam dwa testy ciążowe wyszły pozytywne wiedz zaraz pobiegłam do mojego gina okazało się ze na jednym jajniku mam pęcherzyk 15 mm a na drugim 25 mm torbiel z pęcherzyka który nie pękł gin przepisał mi duphaston od dzisiaj a testy owulacyjne nadal pozytywne czy duphaston moze zablokowac mi owulacje tego mniejszego pęcherzyka teraz juz z gupiałam nigdy tak nie miałam
-
Dziewczynki moje drogie, zaprzestaje starań o dzieciątko. Za dużo nerwów mnie to kosztuje. O dziecko ja się tylko staram, on ma wyrabane a nawet nie chce. Ja nie chce się męczyć, płakać i juz nawet seksu mi się odechciało, a tak nie może być będę do was zaglądać ale bez celów poczęcia dziecka ściskam i przesyłam buziaki :*
-
Black mam nadzieję że wam się ułoży, a odpuszczenie zaowocuje ja nie raz mówię że mogę być samotna matka jakby co, ale moje dziecko i tak będzie szczęśliwe
Tobie życzę porozumienia ze swoim mężczyzną i dzieciątka w najkrótszym czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 22:54
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualnyCześć, dziewczyny
Ten cykl niesamowicie mi się wydłużył, pewnie przez stresy związane z obroną. I tak się zastanawiam, czy jest jeszcze szansa na skok temperatury (zwykle był w okolicy 20. dnia, przy 13-dniowej fl).
https://ovufriend.pl/graph/e60b27d7ebf3a6a9637a1b58c3eec4ef -
witajcie,chyba was nie zaskocze jeśli poproszę o interpretację wykresu - czy taka stabilma temp w fl jest normalna? to nasz w sumie 3 cykl staran, a pierwszy z mierzeniem temp. mam już dwójkę dzieci, z córką udalo się po pol roku ale bez żadnych obserwacji. z synem zaskoczyło po 1 miesiącu. teraz po 5 latach od drugiej ciży chciałabym 3 dziecko, tylko mam wrażenie że ten moj cykl trochę szaleje. cykle mam od 26 do 37 dni, nigdy nie wiem.Daniel
-
Viriki - myślę, że to my mogłybyśmy pytać Ciebie o radę wykres wygląda bardzo ładnie i radzę Ci... uciekaj stąd, bo jak z trzecim dzieckiem Ci się uda za pierwszym razem to dziewczyny Cię stąd przegonią hehe A tak na poważnie to miło, że nas odwiedziłaś Powodzenia.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny