Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
OwieczkaaaJo gratuluje dobrej nowiny! zdrowej, spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania życzę!
Maciejowa, dzięki za wsparcie w sprawie wykresu
Głowa do góry! i dla Ciebie zaświeci słońce tylko trzeba widocznie jeszcze troszkę poczekać trzymam kciuki za Twoje starania!moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc) -
ewelia wrote:Dziękuję Maciejowa, czasem jak patrze na te wykresy po xx miesięcy starań to naprawdę podziwiam dziewczyny w dążeniu do celu. Pozdrawiam ciepło
Trzymam kciuki.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Wiol wrote:Hej, zrobiłam dziś bete wynik 1276,3 także chyba jednak ciąża
heheh wiel to na bank ciaza:) zagladnelam na twój wykres i mi sie wydaje ze owu mogabyc ok 20 dc pomimo ze gin powiedziala ze nie pekl ciekawe.. ale Martynka30 miala tez monitoring i mial to byc cykl bezowu a tu nespodzianka ciaza:)
Gratuluje zielonego kropka -
Maciejowa wrote:Dziewczyny, odebrałam wyniki z 2go dnia cyklu: Tsh 3,37 i prolaktyna 23,14 to chyba za wysoko nie? Wizytę u gin mam dopiero na połowę stycznia.
Kochana tsh za wysokie jak dla mnie, w staraniu o dziecko powinna byc nie wiecej niz 2. niestety na temat prolaktyny nic nie wiem
TSH w pazdzierniku mialam 0.49 ale teraz nabank mam wieksze bo mam strasznie sucha skóre na kolanach a badanie bédé miala dopiero 4-5 stycznia
-
Kochane, ja juz dzis zycze Wam wszystkim zdrowych, spokojnych, radosnych, przepelnionych miloscia Swiat Bozego Narodzenia. Mam nadzieje, ze nam wszystkim uda sie spelnic te najwazniejsze marzenie a tym, ktorym juz sie udalo, doczekac szczesliwego konca. Jest to czas magiczny, przepelniony cudami wiec wierzmy w nie. Jesli jednak jest gdzies ktos, kto przezywa w tym momencie najgorsze chwile swojego zycia to pragne powiedziec, ze to minie, choc to tsk banalne. Sciskam Was dziewczyny ❤lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Też niestety walczę z tarczycą, najpierw niedoczynność potem nadczynność aktualnie nie wiem ale niedawno miałam dobry poziom..po świętach zrobię tsh i prolaktyne też- lata jej nie robiłam a dawniej miałam wysoką Nie wiem czy to odpowiedni dział ale powiedzcie mi czy to normalne, że planując ciążę i pytając u gin o jakieś skierowania na badania odpowiada ze zdziwieniem, że niepotrzebne, najpierw pani zajdzie a potem będziemy badać??
szczerze, to jak kolejny miesiąc będzie bezowocny o chyba sama sobie zrobię jakiś zestaw badań.
No nic, idę piec:) życzę Wam dziewczynki ciepłych i radosnych świąt, wytrwałości i spełnienia marzeń! -
Dziewczyny wszystkiego najlepszego, oby każdej z nas udało się w nowym roku zobaczyć upragnione dwie kreski
Ja niestety w prezencie wigilijnym dostałam okresu ale przed nami nowa szansa. BuziakiKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
OwieczkaaaJo wrote:heheh wiel to na bank ciaza:) zagladnelam na twój wykres i mi sie wydaje ze owu mogabyc ok 20 dc pomimo ze gin powiedziala ze nie pekl ciekawe.. ale Martynka30 miala tez monitoring i mial to byc cykl bezowu a tu nespodzianka ciaza:)
Gratuluje zielonego kropka
no właśnie jak mi gin powiedziała że nie pękł, to się nastawiłam, że ten miesiąc lipa. I czekałam na @ a tu niespodzianka -
Cytrynka_ wrote:Hej. Czy ktoras chce sie poglowic z moim wykresem?
Ni cholerki nie wiem o co chodzi w tym cyklu.
Bety nie mam jak teraz zrobic (w uk jest meeega droga).