Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZaczęłam wprowadzać temperatury od 6 dnia po przypuszczalnej owulacji, ale wykasowalo mi datę następnej miesiączki z wykresu. Pozaznaczalam te temperatury jako nie brane pod uwagę i dalej tak zostało. Nie pokazuje tez dni od owulacji, a wczesniej miałam.... Kto pomoże?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna, zazwyczaj owulujesz ok 6 dc? Wg mnie jestes przed owu
Przynajmniej tak wyglada wykres do którego podałaś link- jakoś nie zgadza mi sie z Twoim opisem w poście.. Natomiast po owulacji jesteśmy płodne zazwyczaj 24-36 godzin wiec może jest jakaś nadzieja. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy możecie zerknąć też na mój wykres, to mój 1 cykl z mierzeniem temperatury. Miałąm skok a teraz z dnia na dzień temperatura spada o 1/20 stopnia. 36,9 potem 36,85 potem 36,8 itd. czy no normalne?
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 12:05
-
AnnaK89 wrote:Dziewczyny czy możecie zerknąć też na mój wykres, to mój 1 cykl z mierzeniem temperatury. Miałąm skok a teraz z dnia na dzień temperatura spada o 1/20 stopnia. 36,9 potem 36,85 potem 36,8 itd. czy no normalne?
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Udostepnij wykres.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyWitajcie,jestem świeżakiem tu na ovu i póki co mierzenie,obserwowanie i ogólnie wsłuchiwanie się w siebie to coś, czego dopiero się uczę.
Staramy się z mężem o dzidziusia od równo roku,ale bez specjalnej napinki.Od dwóch -trzech miesięcy dość intensywnie,bo zaniepokoiło mnie,że dość długo to trwa:-( Dopiero co zaczęłam prowadzić wykres,ale proszę i interpretację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 13:50
-
nick nieaktualnyAsia_08 szczerze? Nie robiliśmy badań.Do tej pory.Bo w połowie stycznia mam endokrynologa ,a na początek mąż skierowanko na badanko Do tej pory liczyliśmy na Matkę Naturę,ale trza jej pomóc najwyraźniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:11
-
witam was serdecznie, prowadzę wykresy już dosyć długo, teraźniejszy wykres jest dla mnie dowodem na to że chyba nie jest zawsze książkowo. Po pierwsze owulacja pojawiła się u mnie 9 dni później niż zawsze ale to mało ważne.
Będąc na monitoringu lekarz stwierdził, że owulację miałam 21 lub 22 grudnia, na wizycie byłam zaraz po pękniętym pęcherzyku, badałam również wtedy progesteron i wskazywał na rozpoczęcie owulacji, bo był na tym początkowym poziomie, temperatura wzrosła mi dopiero 25 grudnia. Do tej pory ovu nie zaznacza mi owulacji nie wiem czemu, według temperatur i tak by mi zaznaczył źle no ale powinien już cokolwiek zaznaczyć, moim zdaniem 25 grudnia.
Zawsze miałam owulację 14-15 dnia cyklu i w tym cyklu też właśnie w tych dniach miałam śluz płodny, a tu zaskoczka i owulacja 9 dni później gdzie miałam dosyć sucho.
Krótko mówiąc ani temperatura ani śluz płodny nie wskazywał na rzeczywistą owulację. -
hej dziewczyny pytanie z innej beczki boli mnie z prawej strony na dole promieniujac na prawa noge nie wiem co to jest czy kregosług czy nerki przezto nie wiem jak mam to zaznaczyc na objawach.i czy jesli biore na ten bol tabletke przeciw bolowa to może miec wplyw na temp i owulacje.zauważyłam że ten ból mam jak jest poczatek @ i tak w pobliżu owulacji albo w nia.w tym cyklu juz trzeci raz mam te bóle tym razem juz 3 dzien
-
Asia_08 wrote:Gosiaczek cieżko coś napisać, musisz poczekać kilka dni, obserwować śluz i notować.Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼