Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa za ciebie tez 3-mam kciuki mocno! !
magdallena69 lubi tę wiadomość
-
A tego badania nie robi się jak się jest w ciąży? tej krzywej cukrowej?
Moja ginekolog mówiła mi, że 14 dni po wystąpieniu owulacji przychodzi okres. Jak odbyliśmy stosunek teoretycznie 2 dni po owulacji, bo tak naprawdę to nie wiem czy wtedy ta owulacja była, i jeszcze nie było wytrysku we mnie, to czy są szanse na ciążę?
I czy jak dzisiaj robiłam test, to czy mógł mi wyjść dobry wynik??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:55
-
No więc proszę żebyście luknęły na mój wykres... Mam endometriozę i od dóch miechów jestem na Bromergonie bo miałam niski progesteron a za dużo prolaktyny. Ale już jest w normie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby się udało... Powiedzcie coś. A cykle mam 28 dniowe...
https://ovufriend.pl/graph/3e4dfa1b1899038f13e2ad1158d97720Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:58
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziewczynki, czy mogłabym was prosić o pomoc? Mój wykres w tym cyklu jest bardzo dziwny, może to ze względu na zabieg udrażniania jajowodów jaki przeszłam przed świętami, jak się okazało wszystko było drożne. Ten cykl w moim odczuciu jest inny od wszystkich, mam dziwne dolegliwości, np kilka dni temu miałam przez jakiś czas tak jakby kłucia w okolicy gdzie zaczyna się szyjka macicy, bałam się że to infekcja, ale jednak nie. Dziś z kolei po południu miałam lekkie plamienia, co wcześniej mi się nie zdarzało, bo do @ jeszcze tydzień.. Zaczynam się obawiać, że to SHSG coś mi pogmatwało ;/
-
Basia90 wrote:Dziewczynki, czy mogłabym was prosić o pomoc? Mój wykres w tym cyklu jest bardzo dziwny, może to ze względu na zabieg udrażniania jajowodów jaki przeszłam przed świętami, jak się okazało wszystko było drożne. Ten cykl w moim odczuciu jest inny od wszystkich, mam dziwne dolegliwości, np kilka dni temu miałam przez jakiś czas tak jakby kłucia w okolicy gdzie zaczyna się szyjka macicy, bałam się że to infekcja, ale jednak nie. Dziś z kolei po południu miałam lekkie plamienia, co wcześniej mi się nie zdarzało, bo do @ jeszcze tydzień.. Zaczynam się obawiać, że to SHSG coś mi pogmatwało ;/
Kochana ja w Twoim wykresie nie widzę nic jakiegoś dziwnego. Owulacja została wyznaczona trochę późno ale mogła być kilka dni wcześniej. Dla mnie ten wykres jest okA to plamienie to może być dobry znak
Z całego serca tego Ci życzę
Może odpiszą coś dziewczyny z większym doświadczeniem niż moje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 23:21
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Wkurza mnie ten wykres 4x mi zmienia linie owulacje to ja już miałam i 8d.c i w 18 a teraz linia zniknęła.
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Czekam na @ a tu żadnych objawów pewnie bromek mi pomaga w łagodzeniu pms
Juz postanowiłam, że cały przyszły cykl robie testy owulacyjne. Nie wiem czy bede temp mierzyć. I w tym cyklu sie nie nastawiam bo za mało przytulania było -
nick nieaktualnyJa muszę się zastanowić nad mierzeniem bo dziś jestem zniechęcona. Człowiek się stara cały cykl mierzy ten codziennie czasem budzik musiałam nastawić jak miałam na popołudnie i suma sumarum albo zemną cos nie tak albo nie warto sie sugerować wykresami
-
WaldhauzerM wrote:No więc proszę żebyście luknęły na mój wykres... Mam endometriozę i od dóch miechów jestem na Bromergonie bo miałam niski progesteron a za dużo prolaktyny. Ale już jest w normie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby się udało... Powiedzcie coś. A cykle mam 28 dniowe...
https://ovufriend.pl/graph/3e4dfa1b1899038f13e2ad1158d97720ChudaRuda lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Dziewczyny zaczynam się martwić moim śluzem. Już kolejny cykl obserwuje ze plodny kończy mi się dwa-trzy dni przed owu, 15dc miałam już prawie sucho A pęcherzyk jeszcze nie pękł. Owu wypada mi na dziś a od wczoraj mam już tylko kremowy... W takich warunkach nie mam szansy zajść a gin mówi żeby się tym nie przejmować bo najważniejsze ze jest owulacja. Ja chyba mam inne zdanie... W następny poniedziałek mam wizytę to przypre go do muruKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤