Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa za ciebie tez 3-mam kciuki mocno! !
magdallena69 lubi tę wiadomość
-
A tego badania nie robi się jak się jest w ciąży? tej krzywej cukrowej?
Moja ginekolog mówiła mi, że 14 dni po wystąpieniu owulacji przychodzi okres. Jak odbyliśmy stosunek teoretycznie 2 dni po owulacji, bo tak naprawdę to nie wiem czy wtedy ta owulacja była, i jeszcze nie było wytrysku we mnie, to czy są szanse na ciążę?
I czy jak dzisiaj robiłam test, to czy mógł mi wyjść dobry wynik??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:55
-
No więc proszę żebyście luknęły na mój wykres... Mam endometriozę i od dóch miechów jestem na Bromergonie bo miałam niski progesteron a za dużo prolaktyny. Ale już jest w normie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby się udało... Powiedzcie coś. A cykle mam 28 dniowe...
https://ovufriend.pl/graph/3e4dfa1b1899038f13e2ad1158d97720Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:58
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziewczynki, czy mogłabym was prosić o pomoc? Mój wykres w tym cyklu jest bardzo dziwny, może to ze względu na zabieg udrażniania jajowodów jaki przeszłam przed świętami, jak się okazało wszystko było drożne. Ten cykl w moim odczuciu jest inny od wszystkich, mam dziwne dolegliwości, np kilka dni temu miałam przez jakiś czas tak jakby kłucia w okolicy gdzie zaczyna się szyjka macicy, bałam się że to infekcja, ale jednak nie. Dziś z kolei po południu miałam lekkie plamienia, co wcześniej mi się nie zdarzało, bo do @ jeszcze tydzień.. Zaczynam się obawiać, że to SHSG coś mi pogmatwało ;/
-
Basia90 wrote:Dziewczynki, czy mogłabym was prosić o pomoc? Mój wykres w tym cyklu jest bardzo dziwny, może to ze względu na zabieg udrażniania jajowodów jaki przeszłam przed świętami, jak się okazało wszystko było drożne. Ten cykl w moim odczuciu jest inny od wszystkich, mam dziwne dolegliwości, np kilka dni temu miałam przez jakiś czas tak jakby kłucia w okolicy gdzie zaczyna się szyjka macicy, bałam się że to infekcja, ale jednak nie. Dziś z kolei po południu miałam lekkie plamienia, co wcześniej mi się nie zdarzało, bo do @ jeszcze tydzień.. Zaczynam się obawiać, że to SHSG coś mi pogmatwało ;/
Kochana ja w Twoim wykresie nie widzę nic jakiegoś dziwnego. Owulacja została wyznaczona trochę późno ale mogła być kilka dni wcześniej. Dla mnie ten wykres jest ok A to plamienie to może być dobry znak Z całego serca tego Ci życzę
Może odpiszą coś dziewczyny z większym doświadczeniem niż moje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 23:21
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Wkurza mnie ten wykres 4x mi zmienia linie owulacje to ja już miałam i 8d.c i w 18 a teraz linia zniknęła.
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Czekam na @ a tu żadnych objawów pewnie bromek mi pomaga w łagodzeniu pms
Juz postanowiłam, że cały przyszły cykl robie testy owulacyjne. Nie wiem czy bede temp mierzyć. I w tym cyklu sie nie nastawiam bo za mało przytulania było -
nick nieaktualnyJa muszę się zastanowić nad mierzeniem bo dziś jestem zniechęcona. Człowiek się stara cały cykl mierzy ten codziennie czasem budzik musiałam nastawić jak miałam na popołudnie i suma sumarum albo zemną cos nie tak albo nie warto sie sugerować wykresami
-
WaldhauzerM wrote:No więc proszę żebyście luknęły na mój wykres... Mam endometriozę i od dóch miechów jestem na Bromergonie bo miałam niski progesteron a za dużo prolaktyny. Ale już jest w normie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby się udało... Powiedzcie coś. A cykle mam 28 dniowe...
https://ovufriend.pl/graph/3e4dfa1b1899038f13e2ad1158d97720ChudaRuda lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Dziewczyny zaczynam się martwić moim śluzem. Już kolejny cykl obserwuje ze plodny kończy mi się dwa-trzy dni przed owu, 15dc miałam już prawie sucho A pęcherzyk jeszcze nie pękł. Owu wypada mi na dziś a od wczoraj mam już tylko kremowy... W takich warunkach nie mam szansy zajść a gin mówi żeby się tym nie przejmować bo najważniejsze ze jest owulacja. Ja chyba mam inne zdanie... W następny poniedziałek mam wizytę to przypre go do muruKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤