Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyana909 wrote:Dziewczyny zaczynam się martwić moim śluzem. Już kolejny cykl obserwuje ze plodny kończy mi się dwa-trzy dni przed owu, 15dc miałam już prawie sucho A pęcherzyk jeszcze nie pękł. Owu wypada mi na dziś a od wczoraj mam już tylko kremowy... W takich warunkach nie mam szansy zajść a gin mówi żeby się tym nie przejmować bo najważniejsze ze jest owulacja. Ja chyba mam inne zdanie... W następny poniedziałek mam wizytę to przypre go do muru
-
MajaRyt wrote:Mam ogromną prośbę. Gdzie widzicie owulację na moim wykresie:) Z Ovu wychodzi, że 2 grudnia. Mogła być późniejsza wg Was? To jest bardzo ważne dla mnie:/Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Ja właśnie nie mam możliwości przez 3 miesiące pójść do gina na monitoring wiec nie wiem czy u mnie będzie owulka ... boje się czy w ogóle pęcherzyki same pekna.. no nic trzeba będzie poczekać i się okaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 23:33
Tysia -
Asia_08 wrote:przy stymulacji owu monitoring jest bardzo wazny, sprobuj podejrzec chociaz jeden cykl. bo jesli nie pekaja to mozesz miec torbiel na przyklad.Tysia
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Dziewczyny jak jest nieregularna @ ostatni cykl trwał 21 dni to kiedy powinnam sie spodziewać. Biorę bromergon, czy on może opóźniać @?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatnio miałam przygodę z testem ciążowym opisywałam to w innym wątku po dwóch godzinach na tescie zastałam drugą kreskę o takim samym kolorze i grubości co ta pierwsza tylko że jest taka półokrągła. Na dugi dzień zrobiłam test i był negatywny, jednak zachowałam ten test i jak go dziasiaj wziełam to znowu tam cos widze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Ostatnio miałam przygodę z testem ciążowym opisywałam to w innym wątku po dwóch godzinach na tescie zastałam drugą kreskę o takim samym kolorze i grubości co ta pierwsza tylko że jest taka półokrągła. Na dugi dzień zrobiłam test i był negatywny, jednak zachowałam ten test i jak go dziasiaj wziełam to znowu tam cos widze.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
WaldhauzerM wrote:Witam. Wiem @e was męczę ale spójrzcie na mój wykres i powiedzcie mi czy mam szansę w tym cyklu czy nie botemperatura spadła... Nie wiem co o tym myślEC...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."