Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga2319 - dlaczego uważasz, że się nie wstrzeliliscie z serduszkami? Przecież jest ich sporo
Ana909 - miło, że pytasz:) byłam dziś u gin i uwidzial "coś" tzn pęcherzyk 26mm. Stwierdził, że to już po owu, bo za duży. Ja jak zwykle nic nie czuję, temperatura na nic nie wskazuje a śluz się nawet nie pojawił więc nie wiem co o tym myśleć.
Dziewczyny może jakieś spostrzeżenia?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Edziuuuuuuuunia wrote:Cześć, tak od jakiegoś czasu obserwuje wątek.
A na co jest clo?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Ana, mam taki sam problem z tym sluzem. Wszystko jakby nie w tym czasie co trzeba. Czy ten oeparol to reguluje? Czasami emocje tak wpływają.
Maciejowa ja miewalam takie wykresy. Nie wiem czy masz możliwość, ale może spróbuj mierzyć temperature codziennie? Wtedy te skoki będą bardziej łagodne. A czy śluz badasz na zewnątrz czy na szyjce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak wiesiolek i siemię lniane wpływają na jakość i ilość sluzu, mam nadzieję że u mnie też przedłużą czas przez jaki występuje bo to do doopy nie podobne żeby mi się najlepszy śluz pojawiał na 3-4 dni przed owu, albo wcale, tak jak w tym miesiącu
A clo to tabletki stymulujące pęcherzyki, ja co drugi miesiąc dodatkowo nie miałam owu.
Maciejowa jeśli widział pęcherzyk o tej wielkości i powiedział że już po owu to zmień lekarza, serio. Po owu jest jak pęcherzyk pęknie a nie jak jest za duży. Chyba że miał to na myśli w formie przenośnej, że nie masz co liczyć na owu. Ale to powinien wyrażać się jaśniej wtedy.
Chociaż nic straconego, znam na innym forum dziewczynę ktora miała na badaniu 30mm który nie miał pękać, a jest z tego ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 04:40
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Witajcie. Jestem tu nowa choć czytuję Was od jakiegoś czasu. Staramy się z mężem od jakiegoś czasu o maleństwo. I mam takie pytanie, jak myślicie czy z takim wykresem są jakieś szanse w tym cyklu (26 dniowe cykle)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 07:53
aga2319 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Meridian Temperatura spada, ale może jeszcze odbije. Spadek jest czasami przy implantacji. Po wykresie trudno stwierdzić czy jest szansa. Dopiero jak @ nie pojawi sie 14 dni po owulacji wtedy można zacząć testować trzymam kciuki i życzę powodzenia:)
A teraz ja. Drogie Dziewczęta coś mnie podkusilo i zrobiłam test. I o dziwo wyszedł pozytywnie i nawet jest to niec więcej niż cień cienia. Kompletnie nie wiem co o tym myśleć. Nie cieszę się jeszcze, ale lampka nadziei się zapaliła. Kiedy ja w końcu mogłam mieć owu to nie mam pojęciaale może jednak coś dały te nasze działania -
nick nieaktualny
-
Już jakiś czas spada ta temperatura więc chyba niestety @ się zbliża...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Albo w ogóle może wierzyć temu testowa owulacyjnemu na początku cyklu? Serduszka były czas więc też ciężko stwierdzić nie wiem kiedy się robi betę, jeszcze nie miałam okazji.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
Maciejowa Ty to agentka jestes ❤
Ana909 milo ze pytasz nerw po @ juz mija teraz etap szukania specjalisty i dopiero zaczynamy prawdziwa walke... U Ciebie wykres ladnie wyglada wiec trzymam kciuki
Edziunia clo to clostilbegyt czyli lek hormonalny stymulujacy owulacje. Zalecany dla kobiet z brakiem owulacji, wielu pomaga, wiele na niego nie reaguje musi byc brany pod scisla kontrola lekarza
Aga no to ciche gratulacje mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Daj znac jak wyniki betyMaciejowa, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)