Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby w środę powinnam dostać. Nie no wstrzymać to ja się mogę to nie ma sprawy tylko chodzi mi o to czy skoro dzisiaj lekko spadła tempka to czy jest sens sprawdzać betę...Czy to ma sens?? Ja w tym siedzę niecały miesiác więc pytam bardziej doświadczonych..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Taki spadek to jeszcze nie spadek przed @. Na Twoim wykresie masz wyznaczona temperaturę podstawowa i stad linia na wykresie, gdzie poniżej temperatura nie może własnie spaść. Twoja linia podstawowa to 36.60 wiec na @ stanowczo za wcześnie no chyba, ze masz bardzo krotka fazę lutealna. Rozumie stres i chęć wiedzy "na już" jednak moim zdaniem na test a tym bardziej betę to jeszcze wcześnie niemniej jednak trzymam mocno kciuki i powodzenialat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
hej a ja od samego rana melduje @ która od 2 godzin się rozkręca.niech zrobi co musi i czekamy na nowe staranka.ten rok musi byc masz dziewczyny.z każdym cyklem tu na owu zauważam nowe zależności w moim organizmie.
AgataR lubi tę wiadomość
-
Anusiak, @ zawsze nie wtedy kiedy trzeba:/ ale racja 2016 jest nasz nieodwołalnie
A u mnie jakieś góry i doliny. Na małego brzdąca nie licze w tym cyklu, ale chciałabym przynajmniej wiedzieć kiedy się skończy nie umiem obiektywnie spojrzeć na swój wykres, więc już sama nic nie wiem:/ -
aga2319 wrote:Anusiak, @ zawsze nie wtedy kiedy trzeba:/ ale racja 2016 jest nasz nieodwołalnie
A u mnie jakieś góry i doliny. Na małego brzdąca nie licze w tym cyklu, ale chciałabym przynajmniej wiedzieć kiedy się skończy nie umiem obiektywnie spojrzeć na swój wykres, więc już sama nic nie wiem:/Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Anusiak bardzo się ciesze. Masz piękne podejście Na pewno niedługo doczekacie się maleństwa tego Wam życzę
Beti Tobie również życzę maleństwa i trzymam kciuki za braciszka lub siostrzyczke:)
Ja mam 1,5 roczna córeczkę. Przez moje problemy nie wiadomo było czy się pojawi w naszym życiu. Ale jest i to moje największe szczezcie. Niestety, gdy zdecydowaliśmy się na drugie dziecko, a nasza wiara w to że się da była duża okazało się ze mam endometrioze na jajniku dostalam leki na wstrzymanie cyklu zeby sie wchlonelo i teraz jest czysto. U mnie czas odgrywa ważną rolę, bo to paskudztwo powieksza się przy każdej @, a wiadomo ze nie jest to bezpieczne w razie ciąży. Dlatego tym bardziej mi smutno ze przegapiłam owu:/ -
78beti wrote:anusiak5 - moja mała tez marzy o rodzeństwie może to ten wiek bo tez w tym roku będzie miała 6 lat
-
aga2319 wrote:Anusiak bardzo się ciesze. Masz piękne podejście Na pewno niedługo doczekacie się maleństwa tego Wam życzę
Beti Tobie również życzę maleństwa i trzymam kciuki za braciszka lub siostrzyczke:)
Ja mam 1,5 roczna córeczkę. Przez moje problemy nie wiadomo było czy się pojawi w naszym życiu. Ale jest i to moje największe szczezcie. Niestety, gdy zdecydowaliśmy się na drugie dziecko, a nasza wiara w to że się da była duża okazało się ze mam endometrioze na jajniku dostalam leki na wstrzymanie cyklu zeby sie wchlonelo i teraz jest czysto. U mnie czas odgrywa ważną rolę, bo to paskudztwo powieksza się przy każdej @, a wiadomo ze nie jest to bezpieczne w razie ciąży. Dlatego tym bardziej mi smutno ze przegapiłam owu:/ -
Hej witajcie dawno tu nie byłam... AgataR, Maciejowa jak tam u was?
U mnie dwa dni po owu, niestety kiepskiej jakości, temperatura dopiero dziś ruszyła, gin kazał odpuścić ten cykl. Mąż jutro jedzie na badanie nasienia a ja za tydz na posiew, bo 2 lutego mam zabieg hsg. Dodatkowo kupię sobie oeparol Femina bo śluz w tym miesięcu to był śmiech na sali, skończył mi się 15dc, był bardzo skapy a owu przyszła dopiero 17dc wieczorem kiedy to śluz był już kremowy a szyjka twarda. Wezmę jeszcze inofem. Za miesiąc biorę ostatni raz clo i przerwa więc wtedy kupię castagnusa żeby nie być zdana tylko na siebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:11
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤