Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Warto miec nadzieje i nie wierze, ze gdzies w duchu jej nie masz kazda z nas do ostatniej chwili ma nadzieje a wiara czyni cuda ❤ no chyba ze nie molestowalas meza\partnera to inna sprawalat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
dziewczyny czy wy używacie testów owulacyjnych?jeśli tak to jakich czy tych z apteki czy np.allegrowe.jak je oceniacie czy jest wogóle sens je robic czy nie?czy są wiarygodne?chciałam poznac wasze zdanie.
ja używam nie w każdym cyklu ale tylko tak orientacyjnie dla własnej informacji ale mam do nich ograniczone zaufanie dlatego obserwuje jeszcze inne czynniki -
anusiak5 wrote:dziewczyny czy wy używacie testów owulacyjnych?jeśli tak to jakich czy tych z apteki czy np.allegrowe.jak je oceniacie czy jest wogóle sens je robic czy nie?czy są wiarygodne?chciałam poznac wasze zdanie.
ja używam nie w każdym cyklu ale tylko tak orientacyjnie dla własnej informacji ale mam do nich ograniczone zaufanie dlatego obserwuje jeszcze inne czynnikiNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Dziewczyny przesyłam wirusków całą mase. Oby były szczęśliwe. Nie zazdrośćcie, bo jeszcze nie wiadomo czy jest na pewno czego dopóki nie zrobię usg i nie usłyszę ze wszystko jest ok to nie daje się ponieść emocjom trzymam kciuki za Was wszystkie
-
aga2319 wrote:Owulacja u mnie to tajemnica. mam nadzieje ze nie braknie mi progesteronu bo ta temperatura tak wolno rośnie. Jakoś nie umiem się cieszyć. Przy pierwszej ciąży było super, dużo radości teraz mam dużo obaw. Mam nadzieje ze na wyrost;)
aga2319 lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:Aga będzie dobrze.mam nadzieje że nas pozarażasz.poprosze o wiruski.widac że musiałas miec wczesniej owulke niż of pokazał
Anusiak, a kiedy obstawiasz owulacje? Bo ja raczej właśnie później na 21 dzień. Nie wiem, kiedy iść do lekarza żeby sprawdzić, czy jajeczko się dobrze usadowiło , a powinno się iść 4 tygodnie po owulacji. I bądź tu mądry. -
nick nieaktualny
-
Aga, również gratuluję.
Ja z kolei mam od wczoraj lekkie śladowe plamienie więc czekam na to co nieuniknione niestety... Od 2 miesięcy biorę bromergon i już drugi cykl tak mam, że 2 dni 0rzed @ mam plamienie więc teraz pewnie będzie powtórka... Kurcze, moxże mam lekarza zmienić??aga2319 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.