Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, poniżej mój wykres.
Czy tak jak się domyślam jest bezowulacyjny?
Miałam objawy jak na owulację, ale temperatura tego nie potwierdza.
Będę wdzięczna za pomoc
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
Oreore wrote:
Oreore lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
To bede jeszcze dobrej myśli:) dziękuję07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
Chuda Ruda poczytaj o stosunku lh do Fsh (albo odwrotnie, musisz sprawdzić bo nie pamiętam) wtedy jedno dzielisz przez drugie i masz stosunek. Idealny to 1:1, u Ciebie taki nie jest i na coś wskazuje, estradiol masz na dolnej granicy, to też może o czymś świadczyć Ale nie jestem lekarzem więc Ci nie powiem co...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:16
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Dzieli Ana, no właśnie przeliczylam sobie i faktycznie jest słabo bo lh do fsh wychodzi 0,45 no nic 22 stycznia mamy wizytę w klinice więc zobaczymy co i jak. U mojego męża też jest kiepsko z nasieniem. Dzięki dziewczyny za pomoc. Trzymam za Was kciukiGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Mój podpis pod postami o 33dniowych cyklach muszę chyba uznać za bzdurę... Poprzedni cykl trwał 36 dni a obecny 23! Ja myślałam o plamieniu okoloowulacyjnym a tu @... Co za masakra.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
To nie jest plamienie tylko normalna @. Odkąd się staramy to mam takie cyrki, może ze stresu. W pon byłam u gina i powiedział, że jest tuż po owu a w środę dostałam okres. Gdzie tu sens i logika?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
Laseczki radźcie boście w tym dobre... Byłam dzisiaj u gina żeby mi bromek zmienił na inszą inszość i przepisał Dostinex... Powiedział, ze są to dwie tabletki, które się bierze jedną a po dobie drugą i potem 4 miesiące nic nie trza brać... Pytam jak to u Was jest bo w domu troche czytalam i różnie piszą... Że jedną na 2 tygodnie itd..
Dodam, że jak robiłam progesteron razem z prolaktyną jakoś w listopadzie to progesteron miałam 8 z kawałkiem a prl ponad 500... Pod koniec cyklu. I wtedy zaczelam brać bromek i po miesiącu pod koniec następnego cyklu progesteron miałam na poziomie 27,91 a norma jest 1,7-27,0 więc jest git. Ale prl nie sprawdzałam... Czy nie jest tak że jak się prl poprawia to progesteron też automatycznie?? Czy to nie idzie w parze??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:21
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyaga2319 wrote:Ja w ogóle nie rozumiem juz nic z tych hormonów. Ale Maciejowa może być tak jak napisałaś. Emocje robią swoje. I ten progesteron faktycznie dobrze zbadać, tylko trzeba wiedzieć kiedy jest odpowiedni czas żeby to miało sens.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Laseczki radźcie boście w tym dobre... Byłam dzisiaj u gina żeby mi bromek zmienił na inszą inszość i przepisał Dostinex... Powiedział, ze są to dwie tabletki, które się bierze jedną a po dobie drugą i potem 4 miesiące nic nie trza brać... Pytam jak to u Was jest bo w domu troche czytalam i różnie piszą... Że jedną na 2 tygodnie itd..
Dodam, że jak robiłam progesteron razem z prolaktyną jakoś w listopadzie to progesteron miałam 8 z kawałkiem a prl ponad 500... Pod koniec cyklu. I wtedy zaczelam brać bromek i po miesiącu pod koniec następnego cyklu progesteron miałam na poziomie 27,91 a norma jest 1,7-27,0 więc jest git. Ale prl nie sprawdzałam... Czy nie jest tak że jak się prl poprawia to progesteron też automatycznie?? Czy to nie idzie w parze??