Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oreore wrote:Czyli nadzieji sobie nie będę robić moze w walentynki sie uda ❤
Oreore lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
BlueBerry23062015 wrote:jak tylko moj luby udostepni mi komputer to udostepnie wykres bo na telefonie mi to nie wychodzi
dziekuje..malymi krokami psychicznie dochodze do siebie -
AgataR wrote:Jesli chcesz sie przekonac czy plamienie implatacyjne zrob test pojutrze powinna wyjsc bardzo blada kreska. Ale plamienia takie nie zawsze swiadcza o implatacji i nie u wszystkich kobiet one wystepuja. Niestety nikt nie jest w stanie Ci powiedziec, ze to to ale powodzenia zycze abys ujrzala dwie kreseczki07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
w trakcie cyklu pojawila sie choroba..goraczka kaszel katar..dlatego czesc wykresu wyglada dziwnie..i teraz tez zglupialam bo juz chora nie jestem a nie mam bladego pojecia co jest mija 30 dznien cyklu a tu ani sladu plamienia co juz powinno byc ani @..ani zadnych oznak..czyli jutro albo bede testowac albo na szpital oznaczac bete"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
BlueBerry23062015 wrote:w trakcie cyklu pojawila sie choroba..goraczka kaszel katar..dlatego czesc wykresu wyglada dziwnie..i teraz tez zglupialam bo juz chora nie jestem a nie mam bladego pojecia co jest mija 30 dznien cyklu a tu ani sladu plamienia co juz powinno byc ani @..ani zadnych oznak..czyli jutro albo bede testowac albo na szpital oznaczac bete
A jesli chodzi o plamienia to maja one wiele przyczyn jak i zadnych czasem sie poprostu zdazaja a czasem sygnalizuja, ze cos sie dzieje z naszym organizmemlat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Oreore wrote:Oki ja wszystko rozumiem. Tylko te plamienia to nowość dla mnie. Pozostało mi czekać. Dzięki:)Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Hej, czy w podczas nieregularnych cykli warto robić testy owulacyjne w trakcie miesiączki? Różnica między @ jest spora 21-30 dni.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Oreore wrote:Czyli nadzieji sobie nie będę robić moze w walentynki sie uda ❤
Oreore lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
Co to testow owulacyjnych to moim zdaniem sprawdzaja sie one u kobiet, ktore maja regularne cykle i nie maja problemow hormonalnych poniewaz one prawie zawsze moga wycodzic pozytywne ze wzgledu na rosnacy poziom LH a do owulacji czesto nie dochodzi. Na pewno nie sa one doskonalym potwierdzeniem, ze owulacja bedzie. Ale wiadomo, kazdy orgaznim jest inny wiec najlepiej poprostu samemu sie przekonac i obserwowac przez kilka cykli jak sie zachowujalat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Ladybird:) ciężko cokolwiek powiedzieć na temat Twojego wykresu, ponieważ temperaturę mierzylas tylko kilka dni i w dodatku w środku cyklu:( żeby zinterpretować wykres temperatura musi być mierzona conajmniej od początku cyklu lub po @.
Szyszka1, Ladybird:) lubią tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Marcjanna wrote:Miewam nieregularne wiec wszystkiego mogę się spodziewać...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
Moje Drogie..powiedzcie mi jak wyglada sprawa z kwasem foliowym? własnie koncze 4 miesiac brania i nie wiem czy zrobic miesieczną przerwe czy jednak brac cały czas? co radzicie?"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
Witam serdecznie wszystkie Panie, obserwuję od pewnego czasu to forum, a dziś postanowiłam do niego dołączyć. W lipcu ubiegłego roku straciłam pierwszą ciążę, wciąż z mężem się staramy. Z tego powodu w tym cyklu po raz pierwszy zaczęłam mierzyć temp. i nie do konca wiem jak interpretować wyniki wykresu. Czy ktoś zechce się wypowiedziec?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:30
Arivle12