X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób jutro rano test :)

Gameta , starania od 2012 r.
    Jagna <3

klz9df9h8ryk9xex.png[/url]
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I koniecznie daj znać :)

ChudaRuda, Akama lubią tę wiadomość

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • arivle12 Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam dziś rano test, ale kreseczka była bardzo blada, ledwie widoczna (moze nawet byla to tylko ta testowa). Ale co do wykresu - jest to mój pierwszy i rozumiem, ze póki co wyniki przemawiają na korzyść...

Arivle12
  • ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj jutro rano :) wykres masz piękny więc jest nadzieja :) Trzymam mocno kciuki. Daj koniecznie znać :)

Jagna <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, proszę o pomoc. Testy jak narazie bezwzględnie negatywne. Ostatni 15 dpo. Ale temperatura ciągle podwyższona chociaż dziwnie się waha. To moj 3 cs po poronieniu. Jest nadzieja? Rono zatestuje ale jakoś sceptyczna jestem, dziwny ten cykl. 3259b9b35be19ad9f293a7ea8fed2d6d.png

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cyt wrote:
    Cześć, proszę o pomoc. Testy jak narazie bezwzględnie negatywne. Ostatni 15 dpo. Ale temperatura ciągle podwyższona chociaż dziwnie się waha. To moj 3 cs po poronieniu. Jest nadzieja? Rono zatestuje ale jakoś sceptyczna jestem, dziwny ten cykl. 3259b9b35be19ad9f293a7ea8fed2d6d.png
    Daj znać czy coś wyjdzie czy nie. Wykres faktycznie lekko pokręcony :-)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Oreore Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zrobiłam test. Wyszedł pozytywny, ale mam bardzo delikatne plamienia i brzuch jak na okres. Wiec nie ma sie co cieszyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:48

07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
    18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
    *problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
    30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
    05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oreore wrote:
    Zrobiłam test. Wyszedł pozytywny, ale mam bardzo delikatne plamienia i brzuch jak na okres. Wiec nie ma sie co cieszyć.
    Bardzo wskazywało na test pozytywny. Postaraj się jutro skonsultować z lekarzem być może wspólnie zaradzicie na te plamienia. Generalnie to gratuluję bo test pozytywny to raczej ciąża. Mocno ściskam i życzę powodzenia☺

Oreore lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski nie żebym się martwiła, ale dziś 6 dc a ja znalazłam rozciągliwy przezroczysty śluz......??? Nie qmam.

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Laski nie żebym się martwiła, ale dziś 6 dc a ja znalazłam rozciągliwy przezroczysty śluz......??? Nie qmam.
    Serduszkować!

ChudaRuda lubi tę wiadomość

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kolejna wysoka temp. To juz 19 dpo ale na teście biała pustka. Co to ooznacza? Hormony jakies czy cos jeszcze gorszego? Bo niestety nie fasolka :(

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt nie widać Twojego wykresu. Ciężko stwierdzić niestety, ale póki @ nie ma to jest nadzieja :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • arivle12 Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam dziś rano, kreseczka blado różowa, ciut mocniejsza niż wczoraj jednak dla mnie nadal niejednoznacza... Jak to jest z tymi testami, który wynik uznaje się za pozytywny? Tepm. nadal wysoko 37.3, ból podbrzusza jak na @, bezsenność od kilku dni, a dziś jakby bardziej wrażliwe piersi - ale nie bolące.

Arivle12
  • ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób badanie krwi, chodź jak jest już kreska mimo że blada to myślę, że ciąża jest :)powoli i po cichu gratuluję :)

Jagna <3

• arivle12 Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie się boje zrobić badanie z krwi...ale w sobote mam umowiona wizyte u gin wiec warto mieć jakies dane... Nie moge uwierzyc, czy to prawda?! :) <3

Maciejowa lubi tę wiadomość

Arivle12
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli masz możliwosc to zrób bete

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arivle12 wrote:
    Strasznie się boje zrobić badanie z krwi...ale w sobote mam umowiona wizyte u gin wiec warto mieć jakies dane... Nie moge uwierzyc, czy to prawda?! :) <3
    Chyba prawda :-) :-) :-) testy ciążowe są wiarygodne jeśli wychodzi nawet blada kreska. Idź na betę koniecznie przed sobotą! I daj znać co i jak:)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arivle12 - i jak beta? :)
    Dziewczyny, mam pytanie odnośnie temperatury w fazie lutealnej.
    Czy, aby mieć nadzieję na ciążę, temperatura powinna mieć raczej tendencję rosnącą? Czy wystarczy jak utrzymuje się np. 0,2 nad linią pokrywającą?

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp w fazie lutealnej nawet przy ciazy waha sie i raz rosnie a raz spada, wazne aby nie zleciala na linie podstawowa lub pod nia. Gdybys mogla udostapnic wykres latwiej bylo by to zobrazowac :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • arivle12 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik z krwi dostane ok 18 na maila :) Dam znac, natomiast wszystko wskazuje, ze bedzie dobrze. temperatura wysoko. brak @ plus inne objawy. Martwi mnie brak bolu piersi - w poprzedniej ciazy byl to bardzo zly objaw, aczkolwiek wiem, ze nie kazda ciezarna bola piersi.

Arivle12
‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ