Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daj znać czy coś wyjdzie czy nie. Wykres faktycznie lekko pokręconyNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Zrobiłam test. Wyszedł pozytywny, ale mam bardzo delikatne plamienia i brzuch jak na okres. Wiec nie ma sie co cieszyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:48
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
nick nieaktualnyOreore wrote:Zrobiłam test. Wyszedł pozytywny, ale mam bardzo delikatne plamienia i brzuch jak na okres. Wiec nie ma sie co cieszyć.
Oreore lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Laski nie żebym się martwiła, ale dziś 6 dc a ja znalazłam rozciągliwy przezroczysty śluz......??? Nie qmam.
ChudaRuda lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
Testowałam dziś rano, kreseczka blado różowa, ciut mocniejsza niż wczoraj jednak dla mnie nadal niejednoznacza... Jak to jest z tymi testami, który wynik uznaje się za pozytywny? Tepm. nadal wysoko 37.3, ból podbrzusza jak na @, bezsenność od kilku dni, a dziś jakby bardziej wrażliwe piersi - ale nie bolące.Arivle12
-
arivle12 wrote:Strasznie się boje zrobić badanie z krwi...ale w sobote mam umowiona wizyte u gin wiec warto mieć jakies dane... Nie moge uwierzyc, czy to prawda?!Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Temp w fazie lutealnej nawet przy ciazy waha sie i raz rosnie a raz spada, wazne aby nie zleciala na linie podstawowa lub pod nia. Gdybys mogla udostapnic wykres latwiej bylo by to zobrazowaclat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Wynik z krwi dostane ok 18 na maila Dam znac, natomiast wszystko wskazuje, ze bedzie dobrze. temperatura wysoko. brak @ plus inne objawy. Martwi mnie brak bolu piersi - w poprzedniej ciazy byl to bardzo zly objaw, aczkolwiek wiem, ze nie kazda ciezarna bola piersi.Arivle12