Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cyt, to długo nie musieliście czekać. Super! Obym też szybko została Mamusią
Maciejowa, nie wytrzymam 3 miesięcy. Jak się uda szybciej to będzie szybciej, a jak będę musiała czekać to trudno. Nie no żartuje, wolała bym nie czekać. Szybko tracę ciepliwość i się denerwuje dziękuję za Twoją opinię na temat mojego wykresu
Jeżeli mam być szczera to uważam że pewne rzeczy są nam przeznaczone w życiu i ani ich nie unikniemy ani nie przyspieszymy, ani nie oddalimy.
BuziakiMMM2016 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Cyt, to długo nie musieliście czekać. Super! Obym też szybko została Mamusią
Maciejowa, nie wytrzymam 3 miesięcy. Jak się uda szybciej to będzie szybciej, a jak będę musiała czekać to trudno. Nie no żartuje, wolała bym nie czekać. Szybko tracę ciepliwość i się denerwuje dziękuję za Twoją opinię na temat mojego wykresu
Jeżeli mam być szczera to uważam że pewne rzeczy są nam przeznaczone w życiu i ani ich nie unikniemy ani nie przyspieszymy, ani nie oddalimy.
Buziakilat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Dziękuje bardzo! Kochana jesteś mam nadzieję, że się uda w tym pierszym cs ale to dopiero 20dc więc przede mną jeszcze długa droga do testu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
MMM2016 wrote:Ukija - odnośnie Twojego wykresu - chętnie bym na niego spojrzała, ale nie widziałam tej ikonki w poście?
Przepraszam, ale może jeszcze nie orientuję się we wszystkich zakamarkach forum...Jak mogę ten wykres zobaczyć?MMM2016 lubi tę wiadomość
-
Ukija - spojrzałam na wykres. Sięgnęłam do książki "Sztuka Planowania Rodziny".
Po odstawieniu tabletek wiadomo, że wykres może wyglądać inaczej niż zazwyczaj.
Mnie zastanawia wciąż płodny śluz, przy założeniu, że jesteś po skoku (3-5 ostatnich temperatur). W każdym razie śluz jest i trzeba korzystać
-
Ukija - spojrzałam na wykres. Sięgnęłam do książki "Sztuka Planowania Rodziny".
Po odstawieniu tabletek wiadomo, że wykres może wyglądać inaczej niż zazwyczaj.
Mnie zastanawia wciąż płodny śluz, przy założeniu, że jesteś po skoku (3-5 ostatnich temperatur). W każdym razie śluz jest i trzeba korzystać
-
MMM2016 wrote:anusiak5 - wykres prowadzę w excelu. Linia okrywająca: 36,54, temperatury po skoku : od 36,70 do 36,85 i dzisiaj pierwszy raz temperatura 37,00Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Do skoku temperatura jest ładnie stala, ale potem niestety jedna zaklocona i brak temp z 19dc więc tak naprawdę niewiadomo czy 16 czy 18, no ale serduszko było a przypadku medycznego nie znam więc się nie mogę wypowiedzieć.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...