Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Też idę w poniedziałek, sprawdzić przyrost muszę się teraz bardziej oszczędzać w pracy tylko jak skoro jestem sama... I jeszcze w lutym są urlopy i mam nadgodziny przez to. Chyba muszę o tym ginowi powiedzieć, to może zwiększy mi wtedy dawkę duphastoniWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:30
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Owieczka nie sprawdzasz już temperatury? Ja się tak przyzwyczaiłam że chyba nie przestanę
Dziękuję wam, teraz trzeba będzie poinformować powoli rodzine, zacznę od mamy bo razem pracujemy i będę musiała ją zostawić,mysle że zasługuje żeby wiedzieć pierwsza. A reszta poczeka, mam nadzieję że nikomu nie powieKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Trochę niepokoję się moją temperaturą w początkowej ciąży. Mierzę ją w ustach.
Dzisiaj temperatura= 36,76 (linia pokrywająca = 36,54)
Niby jest nad linią ale wczoraj miałam temperaturę 36,86...
Czyli jednak jest delikatny spadek.
Jutro badam progesteron. Do teraz nie mam plamienia.
Ps dzisiaj nie spałam od 2 do 6 rano. Później zasnęłam na ok godzinę i ok 7 zmierzyłam temperaturę...Czy dzisiejsza temp. może być zakłócona?
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny to mój pierwszy cykl z pomiarem temperatury a drugi starań o dziecko. Powiedzcie mi co myślicie o moim wyniesie bo ja zupełnie się na tym nie znam. Czy jest jakaś szansa według was? Testu jeszcze nie robię bo za szybko i tak wyszedł by negatywny. To link do wykresu: https://ovufriend.pl/wykres,932505794f7d2e317c051b8f44e1a090.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 10:11
-
MMM2016 wrote:Trochę niepokoję się moją temperaturą w początkowej ciąży. Mierzę ją w ustach.
Dzisiaj temperatura= 36,76 (linia pokrywająca = 36,54)
Niby jest nad linią ale wczoraj miałam temperaturę 36,86...
Czyli jednak jest delikatny spadek.
Jutro badam progesteron. Do teraz nie mam plamienia.
Ps dzisiaj nie spałam od 2 do 6 rano. Później zasnęłam na ok godzinę i ok 7 zmierzyłam temperaturę...Czy dzisiejsza temp. może być zakłócona?AgataR lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
sylwia92 wrote:Cześć dziewczyny to mój pierwszy cykl z pomiarem temperatury a drugi starań o dziecko. Powiedzcie mi co myślicie o moim wyniesie bo ja zupełnie się na tym nie znam. Czy jest jakaś szansa według was? Testu jeszcze nie robię bo za szybko i tak wyszedł by negatywny. To link do wykresu: https://ovufriend.pl/wykres,932505794f7d2e317c051b8f44e1a090.htmlNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
ana909 wrote:Owieczka nie sprawdzasz już temperatury? Ja się tak przyzwyczaiłam że chyba nie przestanę
Dziękuję wam, teraz trzeba będzie poinformować powoli rodzine, zacznę od mamy bo razem pracujemy i będę musiała ją zostawić,mysle że zasługuje żeby wiedzieć pierwsza. A reszta poczeka, mam nadzieję że nikomu nie powie
Kochana przestalam mierzyc gdy zaczelam plamic a tempka spadla i zeby sie bardziej nie stresowac bo po co mi taki stes:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny! Jestem tu nowa, czytałam trochę Waszych postów i nie ukrywam że trochę mnie przeraża fakt że tak trudno o upragnioną fasolkę.. Ja się staram 4 cykl i już mnie dobija każda @ ( mam wrażenie że mi się nie uda ) chciałabym Was poprosic o pomoc w wykresie bo dopiero w tym cyklu zaczęłam się "bawić" w pomiary i nie do końca wiem czy mi to wychodzi..
-
erfa - ja obserwuję się od sierpnia 2015. Wykresy prowadzę w excel więc nie jestem ekspertem w wykresach OVU
W każdym razie Twój wykres wygląda bardzo ładnie.
Jest dwufazowy, temperatury po skoku - trzymają się nad linią. Długość fazy lutealnej - książkowa.
Brakuje tylko oznaczeń śluzu. Podejrzewam, że z czasem uda Ci się poprawnie go obserwować. Ja w pierwszym cyklu obserwacji byłam zupełnie zielona....ale już w kolejnych szło mi coraz lepiej
Czego i Tobie życzę.
Podejrzewam, ze w temacie Twojego wykresu wypowiedzą się również dziewczyny, które dłużej się obserwują i prowadzą wykresy w tym programie
Pozdrawiamerfa lubi tę wiadomość