Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM no właśnie miałam teraz 5 dni śluzu płodnego. Znaczy się ciągnący. Oczywiście, że majtrujemy podczas niego troszkę mnie osobiście zdziwiła pierwsza część wykresu i skoki temp. No zobaczymy za 10 dni czy cos z tego wyszło. Buziaki"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija - wiesz, w pierwszej fazie cyklu też zdarzają mi się wahania temperatur. Na szczęście druga faza jest bez zawirowań i to jest dla mnie najważniejsze
Odnośnie śluzu: tak jak mówisz, temperatura może być np. zakłócona..a jak śluz jest ciągnący to się nie ma co długo zastanawiać
Trzymam kciuki
-
Dziękuje bardzo za pomoc i uspokojenie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Temperatura nisko i są plamienia a więc to chyba @ za rogiem.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Dziewczyny a mam takie jeszcze pytanie. Jaki śluz jest zaraz po tym ciągnącym płodnym? Jaki powinien być?
Wybaczcie to pytanie, ale mam za słabe doświadczenie w obserwacji"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ana ja właśnie mam taki lepki kremowy. Ciekawe. No ale każda kobieta jest inna chociaż chciałam usłyszeć że jest ze mną wszystko w przorządku. Ach ne nowicjuszki"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Ana ja właśnie mam taki lepki kremowy. Ciekawe. No ale każda kobieta jest inna chociaż chciałam usłyszeć że jest ze mną wszystko w przorządku. Ach ne nowicjuszkiNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Ana super, gratulacje jak będą wyniki bety to od razu daj znać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny nie wiem jak zadac pytanie zeby nie zabrzmiało głupio.. infantylnie.. chodzi o to, że 6 dni przed owulacja wspolzyłam i przypuszczam, że to za długi okres czasu by mogło zakonczyc to sie ciążą? Ile plemniki zyja? do 3-4 dni? wiem, zalezy od warunkow ale tak mniej wiecej
-
juz mam wyniki w poniedzialek jade na kolejna i wyniki wysla mi juz na maila, potem wizyta u gina po recepte na duphaston no i w piątek mam przyjecha na jakies usg, nie wiem co on chce tam zobaczyc tak wczesnie ale z drugiej strony wiem ze ma dobry sprzęt.
Musz emu tez powiedziec ze ide tez do przychodni na nfzKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Ezia90 wrote:hej dziewczyny nie wiem jak zadac pytanie zeby nie zabrzmiało głupio.. infantylnie.. chodzi o to, że 6 dni przed owulacja wspolzyłam i przypuszczam, że to za długi okres czasu by mogło zakonczyc to sie ciążą? Ile plemniki zyja? do 3-4 dni? wiem, zalezy od warunkow ale tak mniej wiecej
mniej wiecej tak, 6 dni to sporo ale szansa jest zawsze, chociaz ja bym sie nie nastawiala. Taki okres czasu przetrwają tylko giganciKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Dziewczyny, jestem po wizycie u gin. biore luteine, puphaston mam w pogotowiu na bol brzucha. Zrobila usg - nie chcialam za bardzo poniewaz w poprzedniej ciazy rowniez mialam badanie na tym etapie, ktore nic nie wykazalo. Gin chciala spr czy nie ma krwiakow itp, powiedziala, ze bedzie dobrze bo endometrium jest super. Pecherzyka oczywiscie nie bylo - to dopiero 32dc. Wizyta za miesiac.Arivle12