Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Teraz pytanie kiedy jest ten siodmy dzień po owulacji... Miałam zrobić a tu okres.
-
Kochająca Mama Ani wrote:Dziewczynki, czy już po cyklu? Dzisiejsza tempka odebrała mi nadzieję...Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie moje drogie...mam problem bo juz nic nie kumam z mojego wykresu
dzis jest 30 dzień cyklu...sluzu calowicie brak...szyjka macicy wysoko ze ledwo ja mozna wyczuc...temperatura od wczoraj wskoczyłam na 37,1 i tak sie utrzymuje...wczesniej była 36,7 - 36,8 a wczoraj bach do góry...i nei jest to spowodowane zadnym przeziębieniem ani innym choróbskiem
ktos? cos? aha...dodam ze cykl 28 dniowy (czasem przedłuza sie do 30 dni) i obecnie brak @"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
BlueBerry23062015 wrote:witajcie moje drogie...mam problem bo juz nic nie kumam z mojego wykresu
dzis jest 30 dzień cyklu...sluzu calowicie brak...szyjka macicy wysoko ze ledwo ja mozna wyczuc...temperatura od wczoraj wskoczyłam na 37,1 i tak sie utrzymuje...wczesniej była 36,7 - 36,8 a wczoraj bach do góry...i nei jest to spowodowane zadnym przeziębieniem ani innym choróbskiem
ktos? cos? aha...dodam ze cykl 28 dniowy (czasem przedłuza sie do 30 dni) i obecnie brak @
I calym sercem wspolczuje straty przytulam ❤lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
jak tylko moj luby udostepni mi komputer to udostepnie wykres bo na telefonie mi to nie wychodzi
dziekuje..malymi krokami psychicznie dochodze do siebie"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
Cześć dziewczyny, dzis dostałam delikatnego plamienia. Po raz drugi w tym cyklu. Jest to dla mnie totalna nowość. Czy to dzisiejsze moze byc efektem zagniezdzania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 16:50
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
BlueBerry23062015 wrote:AgataR udalo mi sie udostepnic wykres na tablicy
Przytulam i współczuję :-*Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Oreore wrote:Cześć dziewczyny, dzis dostałam delikatnego plamienia. Po raz drugi w tym cyklu. Jest to dla mnie totalna nowość. Czy to dzisiejsze moze byc efektem zagniezdzania?
Oreore lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Hmm no może...07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
BlueBerry nie sadze aby owulacja wystapila w 8dc tak jak wskazuje system. Szkoda, ze wiele temperatur jest tez zakloconych. Mysle, ze kolejne dni wszystko wyjasnia bo masz piekne dwie ostatnie temperatury. Aleee... Moge sie mylic widzialam juz wiele pokreconych wykresow, gdzie w zyciu nie powiedzialabym, ze wystapila owulacja a konczyly sie pozytywnym testem zycie lubi zaskakiwac w najmniej oczekiwanych momentach wiec jesli masz odwage i chec to zatestuj bede mocno kibicowac ❤lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)