Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Sniezynka1991 wrote:
Szansa na dwie kreski zawsze jest
Iludniowe masz cykle?
Wykres dla mnie niejednoznaczny...
Owu wyznaczona jakby bardziej na podstawie śluzu niż temperatury...
Martwią mnie te plamienia.
Poczekaj jeszcze 2-3 dni. Obserwuj temperaturę i śluz.
Trzymam kciuki
-
Koko12345678 wrote:https://ovufriend.pl/graph/2f8990c5dfdb6165e3223459d1b1a055
Proszę o interpretację mojego wykresu.Zaznaczam,że miesiączki nie dostałam.Wczoraj i dzisiaj(były dwa takie incydenty)po załatwieniu się na papierze zobaczyłam różowe plamki.Nigdy czegoś takiego nie miałam.Bede bardzo wdzięczna za wasze komentarze
Zgadzam się z Maciejowa - czas na test i betę
-
Zastanawiam się, czy nie wyznaczyłabym owu bliżej 14 dc i wówczas skok (wyraźny) wypadłby 15 dc. Śluz też za tym przemawia bo 14 dc był rozciągliwy. Ten dzień można by potraktować jako dzień szczytu śluzu i najbliższy skok temperatury zgadzałby się - 15 dc
Ile dni mają Twoje cykle?marmi lubi tę wiadomość
-
wariatka wrote:https://ovufriend.pl/graph/577d6849122ef0e344bac911dacd425e co myslicie
Czy dobrze widzę, że cykl obserwujesz od 4 dni?
Mało danych ale na upartego można pokusić się o stwierdzenie, że owu była 16 dc (ostatni dzień śluzu wodnistego) a skok (wyraźny) nastąpił 17 dc i od razu śluz stał się kremowy.
Tyle mogę powiedzieć dziś. Obserwuj dalej.
Zobaczymy jak wykres będzie wyglądał w ciągu 5 najbliższych dni.
Zapisuj śluz.
-
Maciejowa wrote:Koko - wykres masz przepiękny, ale jeśli jesteś już w terminie @ i owu została dobrze wyznaczona to test ciążowy powinien wyjść wiarygodny. Może warto zrobić betę?
Na moje została owu dobrze wyznaczona,bo zarówno temperatura jak i test owulacyjne to potwierdziły -
kasia_1702 - najważniejsze, że jest skok
Obserwuj dalej temp. i śluz.
Tak na szybko przejrzałam swoje ostatnie wykresy. Raczej po owu, po skoku temperatury śluz zmieniał się w ten gorszej jakości (na pewno nie rozciągliwy)
ale nie chce tu jakieś nadinterpretacji czynić. W końcu owu może wystąpić od 2 dni przed do dwóch dni po skoku...
Zobaczymy jak się śluz będzie miał za kilka dni
-
MMM2016 wrote:Zastanawiam się, czy nie wyznaczyłabym owu bliżej 14 dc i wówczas skok (wyraźny) wypadłby 15 dc. Śluz też za tym przemawia bo 14 dc był rozciągliwy. Ten dzień można by potraktować jako dzień szczytu śluzu i najbliższy skok temperatury zgadzałby się - 15 dc
Ile dni mają Twoje cykle?Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Maciejowa, może śluz płodny jest, ale tylko głęboko? U mnie chyba wcale nie ma śluzu na zewnatrz, a i wewnątrz prawie tyle co nic.
Temperatura i parametry szyjki u Ciebie wskazują na owulację, a szczyt śluzu może chyba być do 2 dni przed owulacją, zresztą owu wyznaczyło owulkę, a linia przerywana to pewnie przez kremowy śluz.
Jak pewna jesteś swojej oceny śluzu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:22
-
MMM2016 wrote:Zastanawiam się, czy nie wyznaczyłabym owu bliżej 14 dc i wówczas skok (wyraźny) wypadłby 15 dc. Śluz też za tym przemawia bo 14 dc był rozciągliwy. Ten dzień można by potraktować jako dzień szczytu śluzu i najbliższy skok temperatury zgadzałby się - 15 dc
Ile dni mają Twoje cykle?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian