Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W ogóle. Śluzu brak, wczoraj również, wpisałam K bo taki był przy badaniu szyjki, ale cały dzień sucho. Najlepiej byłoby zrobić usg no ale nie zawsze są możliwości..Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też planuję jeszcze progesteron w piątek zrobić, bo resztę tych podstawowych badań robiłam. W jednym cyklu byłam na dwóch usg gdzie rosnął pęcherzyk, ale nie wiem czy pękł. Coś czuję po kościach, że mogło się udać i mam nadzieję, że monitoring nie będzie mi potrzebny...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Biedrona25 wrote:101b5df78b9393e8368fe30a7f2ea9e6][/url]Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualnyBiedrona25 wrote:Hej wszystkim. Dzisiaj wykonalam test bo już nie wytrzymałem i niestety wyszedł negatywny ehhh chyba już nie ma co się łudzić....
-
zw wrote:
Owu mogła być wczoraj a może będzie dzisiaj. Śluz jeszcze jest. Zobaczymy temperaturę w najbliższych dniach.
-
Biedrona25 wrote:Hej wszystkim. Dzisiaj wykonalam test bo już nie wytrzymałem i niestety wyszedł negatywny ehhh chyba już nie ma co się łudzić....
Może pospieszyłaś się z tym testem?
Ile dni trwa Twój cykl (średnio)?
9 dc fazy lutealnej to może być trochę za szybko na test
Wykres masz bardzo ładny.
Szkoda się stresować, przecież możesz być już w ciąży
Trzymam kciuki
-
MMM2016 wrote:U mnie dzisiaj drugi dzień lekki spadek temperatury (do 36,74)
Średnio mam ostatnio 36,84 a linia pokrywająca: 36,54
Czuję się dobrze ale ten spadek trochę mnie zmartwił....
Nie denerwuj się - przecież jesteś w ciąży musi być dobrze!Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Faktycznie temperatura nie trzyma się sztywno konkretnej wartości, chociaż wykres wygląda na "ciążowy"
Ładnie trzyma się nad linią. I też masz stosunkowo niskie temperatury.
Gdzie mierzysz?
Ja w ustach. Słyszałam, ze wówczas te temp. moga być ciut niższe niż mierzone np. w pochwie.
Ogólnie ładny ten Twój wykres:)
Pocieszyłaś mnie
Dziękuję
-
Ana - masz ładny wykres, normalny. Dziewczyny jesteście w ciąży, udało się i to jest najważniejsze. Musicie o siebie dbać (co jest oczywiste i przecież to wiecie) a na resztę nie macie wpływu. Życzę Wam odrobiny spokoju.
marmi lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."