Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016 wrote:Obecny wykres wygląda obiecująco.
Ten ostatni cykl, 22 dniowy trochę krótki. A był normalny skok temperatury?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
nick nieaktualnyMeridian wrote:Skok był. Sama się zdziwiłam, że taki cykl. Ale jak zaczeła spadać temperatura to juz wiedzialam ze nic z tego nie bedzie. To byl taki incydent. Ale w tym cyklu dziwi mnie ze moje piersi nie bola ( zwykle tak mam na 2 tygodnie przed @)
-
Dziewczyny po czym mozna poznać, ze @ się zbliża. To moj pierwszy cykl z wykresem i jestem zielona.
Generalnie to mam straszną rozpierduche w cyklach i do tej pory na monitoringach nie mialam owu. Ostatnie @ to
20 listopada-po luteinie i trwała9 dni,
13 stycznia - po luteinie, 2 dni plamienia, które gin kazał uznac za @, bo endometrium miało 2 mm.
Mam wyznaczona datę zabiegu i boję się że nie zdążę, bo muszę myc po @.
Teraz w tym cyklu jestem na estrofemie i luteinie na koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:30
-
Gancusia - ciężko będzie wyznaczyć @ przy nieregularnych cyklach.
Piszesz, ze nie masz owu. Ciekawe co wykres pokaże.
Przy cyklach owulacyjnych, po fazie wyższych temperatur, następuje spadek temperatury (widoczny)i wówczas miesiączka pojawia w ciągu doby (najczęściej).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koko gratuluję! ;)U mnie z kolei 11 dpo brak jakichkolwiek objawów na @, zawsze od owulacji bolały mnie piersi, a teraz nic. Cały zeszły tydzień bolały mnie jajniki i podbrzusze, nieraz nawet bardzo, a teraz wydaje mi się, że ustało.. Hmm co cykl jakaś nowość
-
Basia90 wrote:Koko gratuluję! ;)U mnie z kolei 11 dpo brak jakichkolwiek objawów na @, zawsze od owulacji bolały mnie piersi, a teraz nic. Cały zeszły tydzień bolały mnie jajniki i podbrzusze, nieraz nawet bardzo, a teraz wydaje mi się, że ustało.. Hmm co cykl jakaś nowość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 08:56
-
ana909 wrote:MMM2016 mierze W ustach, tak jest mi szybciej i wygodniej ja ogólnie mam niska temp ciała.
Mi też w ustach jest wygodniej. Najważniejsza jest różnica w temperaturach a nie sama ich wartość
Wczoraj trochę się zmartwiłam niższą temp. ale dzisiaj znów prawie 36,9 wiec u mnie też góry i doliny
Grunt, że cały czas min. 0,2 nad linia pokrywającą
Dziś zaczynam 6 tydzień ciąży
-
A dziękuję, dziękuję za pochwały wykresu, staram się jak mogę żeby był ładny NIE spodziewam się w weekend, ale koleżanka @ lubi wpaść ;p Z drugiej strony się nie nastawiam, przez to moje cienkie endometrium po owulacji (6,51mm) i brak bólu cycków - pewnie progesteron niski. Miałam nawet iść w tym tygodniu zrobić badania progesteronu, ale końcem zeszłego tygodnia miałam taką grypę żołądkową, że stwierdziłam, że nie ma sensu