Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016 wrote:Mi też w ustach jest wygodniej. Najważniejsza jest różnica w temperaturach a nie sama ich wartość
Wczoraj trochę się zmartwiłam niższą temp. ale dzisiaj znów prawie 36,9 wiec u mnie też góry i doliny
Grunt, że cały czas min. 0,2 nad linia pokrywającą
Dziś zaczynam 6 tydzień ciążyKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
MMM2016 wrote:Posiłkuję się książką "SZTUKA PLANOWANIA RODZINY" Josef Rötzer
Dużo mi pomogła na początku mojej przygody z wykresami.
Zawsze chętnie pomogę - na tyle na ile będę umiała.
Pozdrawiam
Hej, tak się przyglądam od dłuższego czasu i chciałam podziękować za info
Jestem tu od października ale też do końca nie wiem jak interpretować śluz i owu. nie wiedziałam, że po skoku temp jeszcze może być owu? Zawsze już odpoczywaliśmy a tu proszę, dalej trzeba działać
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa wrote:Przy takim spadku tempki jak moja dziś nie ma już szans, co nie?
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy możecie mi wytłumaczyć, dlaczego of wyznaczył mi owulację na podstawie temperatury?
Jak dla mnie ta temperatura na owulację nie wskazuje.
Już się pogodziłam, że cykl będzie bezowulacyjny, a dziś taka dziwna niespodzianka na 6 dni wstecz...i trochę nie dowierzam...
Wrzuciłam wykres w miniaturkę dla ułatwienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 06:58
-
Tymoteuszowa wrote:Dzięki Szyszka i przykro mi z powodu Twojej @ ...
U mnie się utrzymała, nie spadła jeszcze. Jest maleńka szansa Ale boję się nawet testować, bo będę płakać. Poczekam... jak Tempka wzrośnie, to wiecie.... Ale emocje!Tymoteuszowa, Szyszka1 lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie U mnie jednak impreza będzie alkoholowa, będę topić smutki ;( Zrobiłam dziś testa, oczywiście negatyw. Powiem wam, że strasznie mnie dołuje testowanie, zdecydowanie lepiej się czuje jak @ przychodzi sama.. Tymoteuszowa i Maciejowa za to teraz liczę na was!
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
marmi wrote:Dziewczyny, czy możecie mi wytłumaczyć, dlaczego of wyznaczył mi owulację na podstawie temperatury?
Jak dla mnie ta temperatura na owulację nie wskazuje.
Już się pogodziłam, że cykl będzie bezowulacyjny, a dziś taka dziwna niespodzianka na 6 dni wstecz...i trochę nie dowierzam...
Wrzuciłam wykres w miniaturkę dla ułatwienia
Nie pokusiłabym się o stwierdzenie, że na tym etapie wykresu - jest on dwufazowy.
Obserwuj nadal temperaturę, ciekawe jak wykres się ukształtuje w ciągu najbliższych dni.marmi lubi tę wiadomość
-
Basia90 wrote:Witam wszystkie U mnie jednak impreza będzie alkoholowa, będę topić smutki ;( Zrobiłam dziś testa, oczywiście negatyw. Powiem wam, że strasznie mnie dołuje testowanie, zdecydowanie lepiej się czuje jak @ przychodzi sama.. Tymoteuszowa i Maciejowa za to teraz liczę na was!
Ale temperatura nadal się utrzymuje....
-
Basia90 wrote:Witam wszystkie U mnie jednak impreza będzie alkoholowa, będę topić smutki ;( Zrobiłam dziś testa, oczywiście negatyw. Powiem wam, że strasznie mnie dołuje testowanie, zdecydowanie lepiej się czuje jak @ przychodzi sama.. Tymoteuszowa i Maciejowa za to teraz liczę na was!
marmi lubi tę wiadomość