Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basia90 wrote:Witam wszystkie U mnie jednak impreza będzie alkoholowa, będę topić smutki ;( Zrobiłam dziś testa, oczywiście negatyw. Powiem wam, że strasznie mnie dołuje testowanie, zdecydowanie lepiej się czuje jak @ przychodzi sama.. Tymoteuszowa i Maciejowa za to teraz liczę na was!Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Anusiak popatrz na mój wykres z grudnia, też miałam ciągle taka sama temperaturę więc to możliwe. Jeju wolny weekend jutro, wreszcie trochę mieszkanie ogarne a potem leżing po całości, może nadrobie serialowe zaległości.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
No co wy? Mówicie, że jeszcze mogę mieć nadzieję? Namieszałyście mi w głowie ;p Ale na tym teście była biel taka nieskazitelna.. Test był o czułości 25, a kupiłam go z 3 miesiące temu i nosiłam przez cały ten czas w torebce, więc był podatny na różne temperatury, myślicie, ze to miało na niego jakiś wpływ?
Maciejowa, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
Hej, proszę o pomoc mądre głowy
Spójrzcie na mój wykres - dzisiaj zbadałam progesteron - 9,46 ng/ml - czyli jednak owulacja wystąpiła? Wiem że wynik jest za niski na podtrzymanie ewent ciąży, chodzi mi tylko o owulację7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dziewczyny, proszę zobaczcie na mój wykres i powiedźcie, czy jestem już po owulacji, czy jeszcze nie? W tamtym cyklu wyraźnie było widać pierwszą fazę z niższymi temperaturami i drugą z wyższymi, a w tym nie wiem co jest. I już 25 dzień cyklu, a owulacji nie mam jeszcze wyznaczonej. Proszę o interpretację.
[img]http:[/img] -
Nie, nigdy nie miałam takich długich. Wcześniej nawet przeważnie miałam 25-26 dni, ale odkąd łykam żelazo (chociaż pewnie nie ma to wpływu) cykl trwa 27-28 dni.
Dziękuję za odpowiedzi...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ana909 wrote:Dziewczyny nie nakrecajcie się i czekajcie do terminu @.
-
ania8306 wrote:Hej, proszę o pomoc mądre głowy
Spójrzcie na mój wykres - dzisiaj zbadałam progesteron - 9,46 ng/ml - czyli jednak owulacja wystąpiła? Wiem że wynik jest za niski na podtrzymanie ewent ciąży, chodzi mi tylko o owulację
Dziś piszę z opóźnieniem...
Popieram wypowiedzi ana909
Na chwilę obecną cykl wygląda na bezowulacyjny. Mało danych o śluzie - co też nie ułatwia interpretacji.
Obserwuj dalej. Ciekawe co pokaże temperatura w ciągu kolejnych dni. Albo owu będzie bardzo spóźniona albo nie będzie jej wcale.
Czas pokaże.
-
kokolinek :) wrote:Dziewczyny, proszę zobaczcie na mój wykres i powiedźcie, czy jestem już po owulacji, czy jeszcze nie? W tamtym cyklu wyraźnie było widać pierwszą fazę z niższymi temperaturami i drugą z wyższymi, a w tym nie wiem co jest. I już 25 dzień cyklu, a owulacji nie mam jeszcze wyznaczonej. Proszę o interpretację.
[img]http:[/img]
Na ten moment wykres nie ma wyraźnej fazy skoku temp.
Patrząc na śluz (był R i zmienił się w L) i na dzisiejszą temperaturę można mieć nadzieje, że ta zacznie się podnosić....
Na chwilę obecną pozostało badać temperaturę przez najbliższe dni...i oczekiwać spóźnionej owu.