Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka309 wrote:Z reguły 28 dniowe, ale od paru miesięcy różnie nawet 31 dni. Ovu wyznaczył @ na wczorajNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Kto by to wiedział, powinnam mieć ok 15lutego, ale wg wykresu wypadlaby wcześniej. Generalnie Miewam cykle 33dniowe, ale ostatnio miałam 36, potem 39, a potem... 23. Testuję w walentynkiNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Temperatura się utrzymuje - to dobry znak - tylko mało notatek dotyczących śluzu.
Myślę, że nawet jutro możesz zrobić test.
I zgadzam się z Erfa - pozytywne myślenie to podstawa
Dlaczego miałoby się nie udać WŁAŚNIE TERAZ?
Mocno trzymam kciukiAnka309 lubi tę wiadomość
-
Ja Maciejowa mam podobnie, od 26 do 43 dni w poprzednim roku, więc plusem z obserwowania się będzie przynajmniej minimalna wiedza, kiedy @ może być, o ile w poprzednim cyklu ovu dobrze wyznaczył wszystko i fl trwa u mnie 10-11 dni. Ale też mam cichą nadzieję, że może zamiast @ będą 2 kreseczki
-
Witajcie, jestem tu nowa Obserwacje zaczęłam 27.01 i nie do końca umiem się w tym połapać, dlatego proszę Was o rzut oka na mój wykres. To mój 3-ci cykl starań o drugie, a właściwie trzecie (1-szy cykl udany, zakończony poronieniem) dziecko.
Nie wiem tylko jak udostępnić wykres