Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana wszystko będzie w porządku zobaczysz trzymamy za Was kciuki"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ahahaha Maciejowa, w poprzednich cyklach każda żyłka na piersiach, ból głowy, cokolwiek, wszystko było dla mnie objawem ciąży :p Teraz jak miałam w zeszłą sobotę owu to też myślałam, że to będzie to, a w środe okazało się, że endo cienkie a w czwartek dostałam takiej grypy żołądkowej, że do tej pory jeszcze mnie mdli
Tak że w moim przypadku jak nie urok to sraczka i to w dosłownym tego słowa znaczeniu -
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Hej dziewczyny, mam pytanko dlaczego testy owulacyjne wychodzą pozytywne po owulce?
u mnie wychodziły pozytywne wtedy jak byłam w ciąży za 2 dni od pozytywnego owulacyjnego miałam pozytywny test ciążowy.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
https://ovufriend.pl/graph/b2054d7d58a6404875e46a832d5e691e
Dziewczyny przyjrzycie sie mojemu wykresowi?
Dobrze wyznaczylo mi owu na 25? -
nick nieaktualnyGancusia wrote:https://ovufriend.pl/graph/b2054d7d58a6404875e46a832d5e691e
Dziewczyny przyjrzycie sie mojemu wykresowi?
Dobrze wyznaczylo mi owu na 25? -
Też myślę że mogła być 29, bo brakuje mi skoku po 25, poza tym uzupełniaj też śluz bo sama temperatura to czasami za mało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 10:48
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Gancusia - zgadzam się z dziewczynami - bez obserwacji śluzu ciężko jest interpretować wykres.
Ile dni trwa przeciętnie Twój cykl?
Na pierwszy rzut oka owu wypadła w 13 dc ale patrząc na niskie temperatury..obstawiałabym owu 17 dc
Spróbuj przyjrzeć się śluzowi.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny !
Nie było mnie kilka dni i widzę że dużo się dzieje
Komuś coś konkretnie się zmieniło? jakieś nowe 2 kreseczki?
Ana spokojnie, wszystko będzie dobrze
Nie martw się tym na co nie masz wpływu bo to i tak nic nie zmieni poza stresem jaki Cię będzie ogarniał a wszystkie wiemy że stres nie jest naszym przyjacielem
Głowy do góry cokolwiek by się nie działo będzie dobrze.
Przecież po burzy zawsze wychodzi słońce, prawda? -
Cześć Erfa moje jajo poszybowało wysoko, temperatura w górę, pozytywny test owu, owu w terminie i więc biorąc pod uwagę moje ostatnie cykle to mogę to uznać za spory sukces hehe. Bardzo się nastawiłam i mam nadzieję, że nie runę z hukiem na ziemię.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny