Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
pati85 - zgadzam się z Maciejowa. Być może zaczął się powolny skok. Szczególnie patrząc na śluz.
Czekam na kolejne dwie temperatury.
A w poprzednich cyklach jaką miałaś temperaturę?
Ta jest stosunkowo niska ale to zależy od osobistych predyspozycji.
A kiedy ostatnio badałaś progesteron?
Dla sprawdzenia i dla własnego spokoju zawsze możesz zbadać.
-
Nie robiłam nigdy progesteronu, może czas zrobic. Na ogół temperatura szła do gory, powoli ale szła a dzisiaj mialam niewielki spadek. Przed poronieniem miałam temp. w okolicach 36,8 a teraz tak dziwnie. Może organizm nie doszedl jeszcze do siebie.
-
anusiak5 wrote:mój mąż rzeczywiście jest dobry ideał mi nie potrzebny bo ja ideałaem nie jestem.mój to nawet po córce posprzata ubranie jesli mloda nie chce sie kompac i aby przebiera sie w sypialni,sprząta po niej zabawki wieczorem, rozpuscił naszą córke jak dziadowski bicz może dlatego że mama jest większosc dnia a on tylko wieczorem niedziele i święta.młoda nieżle włazi mu na głowe
Pozazdrościć takiego Męża. Wiesz ktoś musi troszkę porozpieszczać córeczke, jak wiadomo "córusia tatusia"erfa lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
pati85 - Od straty Maleństwa minęło jeszcze niewiele czasu....
Myślę, że jest opcja, że organizm jeszcze wraca do stanu sprzed ciąży.
Jeśli masz możliwość, zbadaj ten progesteron i prolaktynę.
Jeśli chodzi o TSH -widzę, że wynik masz ok ale po poronieniu i tak warto powtarzać chociaż raz na 8 tygodni.
Obserwuj temperaturę i śluz.
Myślę, że niedługo wszystko wróci do normy.
Życzę Ci tego z całego serca.
-
nick nieaktualnyzanetus221 wrote:Hej był u lekarza i powiedział że to normalne ale dla mnie nie bo nigdy nie miałam plamien pytałam się o badanie progesteronu to nie kazała mi robić ale chyba zrobię na własną rękę
-
Ana nic nie spada! Temperatura cały czas ładnie wysoko. Nie myślałaś może żeby przestać ją mierzyć codziennie jeśli ma Cię to stresować a tylko sprawdzać od czasu do czasu?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Dziewczyny orientujecie się może czy ból owulacyjny jajnika ustaje wraz z nadejściem owulacji czy może trwać jeszcze na przykład przez jeden dzień? Wydaje mi się, że owu miałam wczoraj a lewy jajnik dalej mnie pobolewa.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa u mnie i tak stresów co niemiara. Zanim dowiedziałam się ze jestem w ciąży skończyłam antybiotyk na infekcje bakteryjna, gin od razu zrobił posiew i wyszła inna bakteria, Gorsza od tamtej, która zagraża plodowi... Boję się teraz i pustego jaja i poronienia i powikłań... Masakra a wizyta dopiero we wtorek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 16:35
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤