Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
a może to tylko plamienie a nie @.niektóre maja plamienia na początku ciąży.i widze spadek wyrażny 9dpo i wzrost temp.może to implantacja tego 9 była
-
Anusiak poprzednią miałam w 20dc, ale tamta była zaraz po odstawieniu antyków. Mam nadzieję, że tym razem mnie nie zaskoczy
A tak swoją drogą jak się kończyły te cykle? Owocne czy raczej nie?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Anusiak poprzednią miałam w 20dc, ale tamta była zaraz po odstawieniu antyków. Mam nadzieję, że tym razem mnie nie zaskoczy
A tak swoją drogą jak się kończyły te cykle? Owocne czy raczej nie? -
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Po odstawieniu anty potrzeba trochę czasu aby się wszystko ustabilizowalo Ukija tak więc można się wszystkiego spodziewać ale przede wszystkim uzbroić się w cierpliwość."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
To nie takie łatwe jakaś tam część ginekologów mówi, że już w 1 miesiacu można zajść, no ale w praktyce jest w większości przypadków inaczej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny