Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ile dni po owulacji powinna wyjsc wiarygodna beta.pytam ponieważ ostatnie 3 cykle trwały po 33-34 dni.owulacja bywała póżno.w tym cyklu natomiast owulacja rzekomo 18dc.według długosci drugiej fazy @powinna byc 11.02.2016 a po długości cyklu 14.02.2016.zastanawiam się wiec teraz kiedy przyjdzie czy nie a musiałabym wiedziec ponieważ w piątek ide do endokrynologa i pewnie będzie zmiana dawki leków a ta informacja byłaby przydatna bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Do piątku jak zrobisz te bete to bedziesz miała jasny obraz. Ewentualnie można zaczekać kilka dni na przyjęcie nowej dawki leków. Albo przyjdzie albo nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:34
-
nick nieaktualny
-
Anusiak tak jak pisze Meridian - 10dpo beta powinna wyjść. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła betę w czwartek lub piątek tak żeby mieć wynik przed wizytą u endo. Ja zamierzam po raz pierwszy w swoim życiu zrobić betę w tą środę.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna - faza lutealna jest stała więc w tym cyklu również będzie trwała 11 dni pytanie tylko kiedy była owu. Jeśli się w tym cyklu nie udało to później będziesz w stanie sobie sprawdzić kiedy wystąpiła owu.
marmi lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Marcjanna - faza lutealna jest stała więc w tym cyklu również będzie trwała 11 dni pytanie tylko kiedy była owu. Jeśli się w tym cyklu nie udało to później będziesz w stanie sobie sprawdzić kiedy wystąpiła owu.
-
nick nieaktualny
-
Jak dostaniesz @ to będzie pierwszy dzień nowego cyklu więc będziesz wiedziała, że Twój cykl trwał np 33dni. Odejmiesz sobie wtedy 11dni i Ci wyjdzie, że owy była w 22dc. Takie rzeczy jesteś niestety w stanie sprawdzić dopiero po skończonym cyklu. Pierwsza faza cyklu - ta do owulacji jest ruchoma.
tylko ja lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."