X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • marmi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko powiedzieć, Czekam, rownie dobrze owulka moze byc jeszcze przed Toba, mimo zmiany sluzu na ktemowy, organizm moze jeszcze zrobic kolejne podejscie.
    Mi ovu wyznaczyło owulkę na pewno źle. Dla pewności korzystam jeszcze z aplikacji na telefonie i tam w tym cyklu są bardziej wiarygodne wnioski.
    Generalnie z tą owulkę bywa tak, że jej w pojedynych cyklach nie ma.
    Głowa do góry :) Almitta może mieć racje, jeśli owu była 16 dc, to jutro lub za 2 dni program pokaże owulkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:32

Czekam:( lubi tę wiadomość

oar8vfxm9pilbm4k.png
  • Czekam:( Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane ;) juz myslalam ze cos zle powpisywalam albo ze ovu o mnie zapomnial ;) jest to moj pierwszy mierzony cykl i chyba dlatego tak sie nakrecam...pozdrawiam

Kiwi
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam nic sie nie łam,system nie moze "zapomnieć " :) wiadomo,ze jest to prawdopodobna owulacja,ze wystapiła,bo tylko i wyłącznie monitoring może stwierdzić to w 100 % :) a na monitoring to i czas trzeba miec i kasa za to nie mała :) my sie juz staramy rok wiec za miesiac mam wizyte u gina zobaczymy co powie :) jak na razie kupiłam inofem,który poleciła mi moja przyjaciółka Agata mam nadzieję,że zadziała i właśnie zdarzy się cud i będą w końcu dwie kreski na teście! bo takowe ostatni raz widziałam 15 lat temu jak synuś tam sobie mieszkanko urządził na 9 miesięcy..... ;)

serdecznie pozdrawiam resztę wspaniałych ;) wspieram i ściskam <3 <3 <3

AgataR lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama ja tez mam dwoje dzieci 9 i 14 lat...z nimi nie bylo problemu,kalendarzykow itp ;) a co to ten inofem?

tylko ja lubi tę wiadomość

Kiwi

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kuzwa osiwieje dziewczyny nie ma co !!!! ;) stary to juz mnie ma dosc i wyzywa od nimfomanek hahaha

Kiwi
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozwole sobie wtracic, żebt nie było, inofem to nie zaden cud lek, ktory zagwarantuje nam, ze sie uda ale warto probowac wszystkiego :) to suplement diety z kwasem foliowym i mio-izytolem ktory poprawia jakosc pecherzykow. Jednym sie udaje innym nie ale czego sie nie robi aby sie jednak udalo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 15:39

tylko ja, Czekam:( lubią tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam:( wrote:
    Kama ja tez mam dwoje dzieci 9 i 14 lat...z nimi nie bylo problemu,kalendarzykow itp ;) a co to ten inofem?
    to suplement,ktory dziewczyny biora na pcos ale takze działa na dojrzewanie pecherzyków ja mam juz 35 lat niedługo skoncze i pecherzyki tez juz " stare " heheh trzeba im trochę pomóc ;)
    a ten twój " stary " to niech się lepiej cieszy,że Cię ' GŁOWA NIE BOLI " HEHEHEHE.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 15:45

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sobie tez kupie w nastepnym cyklu moze i mnie wspomoze ;) ten lek bo tez mam juz 35 na karku ;) a co do ,,starego,,to to samo mu mowie ;) ziba zymy co z tego wszystkiego wyjdzie mam nafzieje ze zaciazymy wszystkie w tyn a jak nie to juz napewno w nastepnym cyklu

Kiwi
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inofem jest skierowany do wszystkich kobiet w każdym wieku oraz mężczyzn

Czekam:( lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Może MOI się uda:) pobiegła na betę.
    miałas na mysli osobe z rybką nemo w tle?widziałam wykres na tablicy i ma zaznaczoną pozytywną bete

marmi lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tak paskudną pogodę nawet temperatura spada ehhhhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam wyniki progesteronu 7,5 czy to nie za mało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9,5 przepraszam

• o.n.a. Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki, czy jest sens iść jutro do gina (na betę), skoro dziś (niby 14 dni po ovu) test wyszedł negatywny?? :(. Czy moze mnie odesłać jeszcze i kazać czekać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:13

...czekamy na nasze <3 już ponad 24 miesiące...
    9feff9b000f93c52dd1478bccbb94164.png

• black.devile Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki moje drogie! Jak dawno mnie tu nie było hoho. U mnie dalej sytuacja nie pewna ale mam nadzieję że dziś była ta owulacja ! Powiem wam ze zupek super uregulowal mi cykl bo zamiast 63 dni to mam ok 28!! Także duża poprawa po 5 miesiącach stosowania. Zaraz pyknie rok jak próbuje. A jak tam nasza czarna tak a pro po? :) toż to już jak się nie mylę 7 miesiąc? :) no i jak tam u reszty? Agatko jak Twoja owulacja? :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś tak szybko owu ? 10 dc ? no oby oby a tak w sumie własnie ciekawe jak tam czarna :) faktycznie ona juz cos koło chyba 7 miesiaca :) niedługo bedzie tulic swoje malenswto <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:13

• Ewa79 Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej,
    mam prosbe w pomocy w interpretacji wykresu. W sumie to moj pierwszy cykl z mierzeniem temp, wczesniej obserwowalam sluz szyjkowy...Biore dosc duzo ziolek na wspomaganie plodnosci, problemem byla mala ilosc sluzu-kiedy bywal rozciagliwy, teraz tylko wdonisty;((( ten miesiac, w 6 dpo jest spadek, dzis wzrost o 0.2...Czy to moglby byc spadek implantacyjny? cykle 26-28 dni, druga faza cyklu zawsze 14 dni, czyli miesiaczka powinna przyjsc w 26 dc...Nie chce sobie robic nadziei, ogladalam duuuuzo wykresow, spadek nie zawsze sie pojawia w cyklach ciazowych...

https://ovufriend.pl/graph/83f4bbc05c4a5cf979bd42368b7217e8

Ewa
    Synek (*) 24.06.2005-24.06.2005
    Aniolek (*) 14.04.2006
    Aniolek (*) 22.02.2016

Jovana 24.09.2008 moje kochanie:)))))
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa79 - tak, to mógł być spadek implantacyjny.
    Nie mniej jednak spadek nie jest dla mnie wyznacznikiem.
    U mnie prawie w każdym cyku jest taki spadek a nie każdy cykl jest ciążowy :)
    Ja takie spadki interpretowałam bardziej pod kątem odbytej (lub nie) owulacji, ponieważ przyjmuje się, że 1- max 2 spadki po owulacji są dopuszczalne. Więcej - może świadczyć o o nieodbytej owulacji.

W każdym razie wykres wygląda ładnie i trzymam kciuki, aby właśnie w tym cyklu Wam się udało :)

Ewa79 lubi tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • Ewa79 Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test owu potwierdzil pik lh (choc testy bywaja mylne, bardzo...), w 9 dc bylam na usg, byl folikul, wykres pokazuje owu, mialam bole owulacyjne, choc wiem, ze niekoniecznie musialo do owulacji dojsc...zobaczymy, moze w koncu sie uda:))) Dzieki:)

Ewa
    Synek (*) 24.06.2005-24.06.2005
    Aniolek (*) 14.04.2006
    Aniolek (*) 22.02.2016

Jovana 24.09.2008 moje kochanie:)))))
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam co u was.ja z rana byłam na badaniach tsh,ft3,ft4,anty tpo.jutro po 15 będą wyniki.kochany mężulek powiedział że pojedzie odebrac wyniki moje i córki abym nie miała problemu z odbiorem przed piątkową wizytą.mam tylko nadzieje że wredna @ nie zjawi się w dzień wizyty u endo bo padne trupem a mam wizyte swoją i córki równocześnie więc musze byc w formie.zrzera mnie ciekawosc jakie będą wyniki bo ostatnio były nienajlepsze.469546afa806ab65b64a1bd2a95850e8.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:06

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
‹‹ 581 582 583 584 585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ