Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciezko powiedzieć, Czekam, rownie dobrze owulka moze byc jeszcze przed Toba, mimo zmiany sluzu na ktemowy, organizm moze jeszcze zrobic kolejne podejscie.
Mi ovu wyznaczyło owulkę na pewno źle. Dla pewności korzystam jeszcze z aplikacji na telefonie i tam w tym cyklu są bardziej wiarygodne wnioski.
Generalnie z tą owulkę bywa tak, że jej w pojedynych cyklach nie ma.
Głowa do góry Almitta może mieć racje, jeśli owu była 16 dc, to jutro lub za 2 dni program pokaże owulkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:32
Czekam:( lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekam nic sie nie łam,system nie moze "zapomnieć " wiadomo,ze jest to prawdopodobna owulacja,ze wystapiła,bo tylko i wyłącznie monitoring może stwierdzić to w 100 % a na monitoring to i czas trzeba miec i kasa za to nie mała my sie juz staramy rok wiec za miesiac mam wizyte u gina zobaczymy co powie jak na razie kupiłam inofem,który poleciła mi moja przyjaciółka Agata mam nadzieję,że zadziała i właśnie zdarzy się cud i będą w końcu dwie kreski na teście! bo takowe ostatni raz widziałam 15 lat temu jak synuś tam sobie mieszkanko urządził na 9 miesięcy.....
serdecznie pozdrawiam resztę wspaniałych wspieram i ściskamAgataR lubi tę wiadomość
-
Pozwole sobie wtracic, żebt nie było, inofem to nie zaden cud lek, ktory zagwarantuje nam, ze sie uda ale warto probowac wszystkiego to suplement diety z kwasem foliowym i mio-izytolem ktory poprawia jakosc pecherzykow. Jednym sie udaje innym nie ale czego sie nie robi aby sie jednak udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 15:39
tylko ja, Czekam:( lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyCzekam:( wrote:Kama ja tez mam dwoje dzieci 9 i 14 lat...z nimi nie bylo problemu,kalendarzykow itp a co to ten inofem?
a ten twój " stary " to niech się lepiej cieszy,że Cię ' GŁOWA NIE BOLI " HEHEHEHE.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 15:45
-
To ja sobie tez kupie w nastepnym cyklu moze i mnie wspomoze ten lek bo tez mam juz 35 na karku a co do ,,starego,,to to samo mu mowie ziba zymy co z tego wszystkiego wyjdzie mam nafzieje ze zaciazymy wszystkie w tyn a jak nie to juz napewno w nastepnym cyklu
tylko ja lubi tę wiadomość
Kiwi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobietki, czy jest sens iść jutro do gina (na betę), skoro dziś (niby 14 dni po ovu) test wyszedł negatywny?? . Czy moze mnie odesłać jeszcze i kazać czekać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:13
-
Cześć dziewczynki moje drogie! Jak dawno mnie tu nie było hoho. U mnie dalej sytuacja nie pewna ale mam nadzieję że dziś była ta owulacja ! Powiem wam ze zupek super uregulowal mi cykl bo zamiast 63 dni to mam ok 28!! Także duża poprawa po 5 miesiącach stosowania. Zaraz pyknie rok jak próbuje. A jak tam nasza czarna tak a pro po? toż to już jak się nie mylę 7 miesiąc? no i jak tam u reszty? Agatko jak Twoja owulacja? :*
tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
mam prosbe w pomocy w interpretacji wykresu. W sumie to moj pierwszy cykl z mierzeniem temp, wczesniej obserwowalam sluz szyjkowy...Biore dosc duzo ziolek na wspomaganie plodnosci, problemem byla mala ilosc sluzu-kiedy bywal rozciagliwy, teraz tylko wdonisty;((( ten miesiac, w 6 dpo jest spadek, dzis wzrost o 0.2...Czy to moglby byc spadek implantacyjny? cykle 26-28 dni, druga faza cyklu zawsze 14 dni, czyli miesiaczka powinna przyjsc w 26 dc...Nie chce sobie robic nadziei, ogladalam duuuuzo wykresow, spadek nie zawsze sie pojawia w cyklach ciazowych...
https://ovufriend.pl/graph/83f4bbc05c4a5cf979bd42368b7217e8Ewa
Synek (*) 24.06.2005-24.06.2005
Aniolek (*) 14.04.2006
Aniolek (*) 22.02.2016
Jovana 24.09.2008 moje kochanie:)))))
-
Ewa79 - tak, to mógł być spadek implantacyjny.
Nie mniej jednak spadek nie jest dla mnie wyznacznikiem.
U mnie prawie w każdym cyku jest taki spadek a nie każdy cykl jest ciążowy
Ja takie spadki interpretowałam bardziej pod kątem odbytej (lub nie) owulacji, ponieważ przyjmuje się, że 1- max 2 spadki po owulacji są dopuszczalne. Więcej - może świadczyć o o nieodbytej owulacji.
W każdym razie wykres wygląda ładnie i trzymam kciuki, aby właśnie w tym cyklu Wam się udałoEwa79 lubi tę wiadomość
-
Test owu potwierdzil pik lh (choc testy bywaja mylne, bardzo...), w 9 dc bylam na usg, byl folikul, wykres pokazuje owu, mialam bole owulacyjne, choc wiem, ze niekoniecznie musialo do owulacji dojsc...zobaczymy, moze w koncu sie uda:))) Dzieki:)Ewa
Synek (*) 24.06.2005-24.06.2005
Aniolek (*) 14.04.2006
Aniolek (*) 22.02.2016
Jovana 24.09.2008 moje kochanie:)))))
-
hej witam co u was.ja z rana byłam na badaniach tsh,ft3,ft4,anty tpo.jutro po 15 będą wyniki.kochany mężulek powiedział że pojedzie odebrac wyniki moje i córki abym nie miała problemu z odbiorem przed piątkową wizytą.mam tylko nadzieje że wredna @ nie zjawi się w dzień wizyty u endo bo padne trupem a mam wizyte swoją i córki równocześnie więc musze byc w formie.zrzera mnie ciekawosc jakie będą wyniki bo ostatnio były nienajlepsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:06