Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
ana909 wrote:Wygląda że owu była 16dc Ale of potrzebuje 3 wyższych temperatur, żeby zaznaczyć linię.
Klopsik- przez przeziębienie cykl się mógł wydłużyć, ale jak nie dostaniesz @ w przeciągu dwóch dni to może warto powtórzyć test. PozdrawiamNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
karola391 wrote:Hej.Moglabym prosić o interpretację je mojego wykresu? Wydaje mi się ze za późno zaczęłam robić testy owu,przez co przespalam owulacje:(Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
hej może wy mi pomożecie, co to moze być że od około 5dc do 10 dc boli mnie lewy jajnik, czasem mocno czasem mniej, ból aż do pleców krzyża, i czasem jednorazowe mocne ukłucie jakby mi ktoś szpile wbijał w niego, teraz mam 13 dc juz przeszło. Dodam że w poprzednich 2 cyklach też była taka sytuacja. Czy to torbiel? ale czemu bolałaby tylko zawsze w te dni cyklu i tak krótko? co myślicie?
-
srebrzysta wrote:hej może wy mi pomożecie, co to moze być że od około 5dc do 10 dc boli mnie lewy jajnik, czasem mocno czasem mniej, ból aż do pleców krzyża, i czasem jednorazowe mocne ukłucie jakby mi ktoś szpile wbijał w niego, teraz mam 13 dc juz przeszło. Dodam że w poprzednich 2 cyklach też była taka sytuacja. Czy to torbiel? ale czemu bolałaby tylko zawsze w te dni cyklu i tak krótko? co myślicie?
Ciężko coś powiedzieć tylko na podstawie opisu. Na pewno dobrze byłoby zrobić usg. Miałam podobnie tyle że mnie jajniki bolą w różnych dniach cyklu, nie tylko na początku. Póki co na usg nic nie wyszło..Szczęściu trzeba pomagać.. -
Szyjki nie obserwuję, jestem początkująca i boję się, że coś popsuję. Cykle trwają ok 30 dni. A jeśli chodzi o śluz to zaobserwowałam jedynie gęsty kremowy, w poprzednich cyklach miałam bardziej ciągnący..
Widzę rosax3, że jesteś zafasolkowana - gratulacje, rośnijcie zdrowo!Szczęściu trzeba pomagać.. -
Witam dziewczyny to mój drugi cykl na OF ... czy któraś byłaby tak miła i rzuciła okiem na mój wykres? bo coś OF nie wyznacza mi owulacji.. i nawet nie wiem kiedy wg nich mogła być... ta temperatura taka nijaka u mnie. Będę wdzięcznaFabian Cyprian Tymuś