Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kika - temperatura spada więc być może to przedowulacyjne niziny
Gaduaaa - niestety nie jestem w stanie się wypowiedzieć na temat Twojego wykresu.
Przy okazji mam pytanie do innych dziewczyn. W 13dc wyszedł mi pozytywny test owu, w 14dc była jeszcze blada kreska, przez cztery dni bolał mnie lewy jajnik a dzisiaj (17dc) u gina okazuje się, że lewy jajnik jest "czysty" a na prawym 16mm pęcherzyk, endo 7,5mm. Jakieś sugestie z Waszej strony? Jutro zmierzę temperaturę, śluzu jak na lekarstwo. Cykle ok 33 dni, do tej pory owu występowała w granicach 17dc.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Meridian - jasne, że mógł, to tylko program. Jak długą masz fazę lutealną? Jeśli 14-16dni to owu powinna być ok 11dc, natomiast jeśli 10dni to OF wyznaczył dobrze.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
U mnie dzisiaj niska temperatura więc wszystko wskazuje na to, że owulacja faktycznie przede mną. Wczoraj 16mm pęcherzyk i teraz moje pytanie- kiedy najpóźniej mogę iść do gina żeby sprawdzić czy jest płyn i pęcherzyk pękł? Dobrze mi się wydaje, że może pękać w okolicy weekendu więc wizyta u gina w poniedziałek będzie miała sens?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
kika77 dzięki za odpowiedź chętnie bym zobaczyła twój wykresik ale go nie widze... ide dziś do gina zobaczyć z czego był ten ból jajnika i przy okazji zobaczyc na usg jak tam moja owulka. Miała któraś monitoring cyklu? bo interesuje mnie jak się płacijak za wizyte? czy pakiet jakis
-
Meridian wrote:Maciejowa moja faza lutealna=13 dniNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Dziewczyny, a macie doświadczenia jaka powinna być szyjka, śluz przy ewentualnej ciąży (samego początku)?
Temperatura mi rośnie, wiem, ze przed samą @ może spaść, ale jestem dobrej nadziei
Zapisuje na wykresie tą szyjkę i śluz, ale czy dobrze to określam to nie wiem.
Podpowiedzcie coś -
Wariatka - bardzo ładny wykres
Rocheera - postaraj się w spokoju wytrzymać do tego czwartku! Wiem, że to cholernie ciężkie, ale nie masz wyjścia...wariatka lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Fioła dostaję wiem co któryś cykl mnie to dopada, że chciałabym wiedzieć wcześniej niż mogłoby nawet dojść do zagnieżdżenia, a później znów wrzucam na luz.
To jest mój ostatni normalny cykl, w czwartek beta, jak nic nie wyjdzie to w piątek kończe badania hormonów i uderzam do gina po konkretne rozwiązanie, co z takim pozornym okazem zdrowia zrobić.
Trochę to przygnębiające, że wszystko wskazuje na to że w zasadzie w każdym cyklu mogłoby nam się udać, a niestety nie wychodzi... -
Dziewczyny, jestem tu zupelnie nowa - to moj pierwszy post. Chcialam sie Was spytac w jaki sposob moge wkleic na forum moj wykres -?? Chcialabym uzyskac pomoc w jego interpretacji.
Z gory Wam dziekuje.Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
Kasita wrote:Dziewczyny, jestem tu zupelnie nowa - to moj pierwszy post. Chcialam sie Was spytac w jaki sposob moge wkleic na forum moj wykres -?? Chcialabym uzyskac pomoc w jego interpretacji.
Z gory Wam dziekuje. -
Dzięki Anusiak5! Mam nadzieje, ze będzie widoczny:
Z góry bardzo proszę o interpretację dnia owulacji, ponieważ według OviFriend owulowałam 15-ego lutego, a według innych aplikacji odpowiednio 24-ego oraz 27-ego lutego, co jest bardzo dezorientujące...
A Wy co sądzicie? Kiedy według Was miałam owulację?Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca