X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę dziewczynki o pomoc. Czy widzicie na moim wykresie owulacje? Jestem nowa i zaczynam dopiero obserwację tego typu.☺

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b9ee717245f666589a9f1b13d6c6997e.png

Czy coś tu widać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:22

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Ewelina17007 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za odpowiedz czekam zatem na owu mam nadzieję ze się niebawem pojawi:)

Ewelina
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba! Widać wyraźny skok temperatury :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sadzicie o moim wykresie

• Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. Lekarz obserwował moje dwa cykle i stwierdzał, ze pecherzyk raczej nie pęka. Dlatego postanowiłam mierzyć temperaturę. Ciekawe co z tego wyjdzie.

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja temperatura w tym cyklu chyba zwariowała...owu jak narazie nie widać. .

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Módlcie się dziewczyny żeby beta potwierdziła te testy!!!! <3 http://zapodaj.net/5cfe56303ae2e.jpg.html

rosax3, Bajka111 lubią tę wiadomość

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Módlcie się dziewczyny żeby beta potwierdziła te testy!!!! <3 http://zapodaj.net/5cfe56303ae2e.jpg.html
    Black przecież wiesz, że jesteśmy z Tobą!!! :*

xnw4skjobnsltuoy.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się nikomu pochwalić jeszcze z rodziny i znajomych więc liczę na was :D wiem wiem ale im więcej tym lepiej bo modlitwy zostaną wysluchane :p

• Ewelina17007 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę zobaczcie mój wykres dzisiaj rano wyszedł mi pozytywny test owulacyjny a robiąc wczoraj tak ok 17 był negatywny kiedy mogę spodziewać się owulacji dodam że odczuwam ból w prawym jajniku. Dzisiaj ta druga kreska byłam bardziej czerwona niż ta pierwsza co zawsze było odwrotne.

Ewelina
  • Meridian Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu 24-36 godzin :-)

[link=https://www.suwaczki.com/]qb3cupjyeop1tpt9.png[/link]

Meridian
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba12 wrote:
    Dziękuję. Lekarz obserwował moje dwa cykle i stwierdzał, ze pecherzyk raczej nie pęka. Dlatego postanowiłam mierzyć temperaturę. Ciekawe co z tego wyjdzie.
    Sam wzrost temperatury jak i pozytywny test owu czy ból jajnika nie potwierdzają tak naprawdę owulacji. Wskazują, że organizm się do niej przygotowuje i w większości przypadków do niej dochodzi, ale może zdarzyć się, że pęcherzyk nie pęknie.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zw - jest skok, jest śluz więc owu mogła być 13dc.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, za wcześnie u mnie na pozytywny test? Podkreslę, że w tamtym miesiàcu moja fl trwała 11 dni. Dziś 11 dzień. Niby robiłam test i jest cień cienia cienia ale sama nie wiem. Zamierzam teraz testować w poniedziałek. Co o tym sądzicie patrząc na wykres? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak się testujecie sikańcami to często macie cień cienia? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija raczej coś jest na rzeczy po cichu ci gratuluję, jednak twoje wątpliwości może rozwiać beta z krwi.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna chciałam bete w poniedziałek zrobić. Na spokojnie poczekać czy przez weekend się nic nie przypałęta :) już nie zamierzam się pieklić i rozczarowywać (ryczeć) jak w poprzednim cyklu :P

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - jeśli jest blada kreska to mogło się udać. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła jutro betę, no chyba, że wytrzymasz do poniedziałku to sikaniec już wtedy powinien być wyraźny ;)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa właśnie nie chciałam za wcześnie bety robić. Nie chcę się rozczarować. Chyba wytrzymam do poniedziałku :) staram się też nie nakręcać i nie wymyślać objawów. Po owulacji ciągle bolały mnie jajniki a od wczoraj rano nic. Kompletnie :)

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ