X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę dziewczynki o pomoc. Czy widzicie na moim wykresie owulacje? Jestem nowa i zaczynam dopiero obserwację tego typu.☺

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b9ee717245f666589a9f1b13d6c6997e.png

Czy coś tu widać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:22

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Ewelina17007 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za odpowiedz czekam zatem na owu mam nadzieję ze się niebawem pojawi:)

Ewelina
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba! Widać wyraźny skok temperatury :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sadzicie o moim wykresie

• Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. Lekarz obserwował moje dwa cykle i stwierdzał, ze pecherzyk raczej nie pęka. Dlatego postanowiłam mierzyć temperaturę. Ciekawe co z tego wyjdzie.

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja temperatura w tym cyklu chyba zwariowała...owu jak narazie nie widać. .

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Módlcie się dziewczyny żeby beta potwierdziła te testy!!!! <3 http://zapodaj.net/5cfe56303ae2e.jpg.html

rosax3, Bajka111 lubią tę wiadomość

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Módlcie się dziewczyny żeby beta potwierdziła te testy!!!! <3 http://zapodaj.net/5cfe56303ae2e.jpg.html
    Black przecież wiesz, że jesteśmy z Tobą!!! :*

xnw4skjobnsltuoy.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się nikomu pochwalić jeszcze z rodziny i znajomych więc liczę na was :D wiem wiem ale im więcej tym lepiej bo modlitwy zostaną wysluchane :p

• Ewelina17007 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę zobaczcie mój wykres dzisiaj rano wyszedł mi pozytywny test owulacyjny a robiąc wczoraj tak ok 17 był negatywny kiedy mogę spodziewać się owulacji dodam że odczuwam ból w prawym jajniku. Dzisiaj ta druga kreska byłam bardziej czerwona niż ta pierwsza co zawsze było odwrotne.

Ewelina
  • Meridian Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu 24-36 godzin :-)

[link=https://www.suwaczki.com/]qb3cupjyeop1tpt9.png[/link]

Meridian
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba12 wrote:
    Dziękuję. Lekarz obserwował moje dwa cykle i stwierdzał, ze pecherzyk raczej nie pęka. Dlatego postanowiłam mierzyć temperaturę. Ciekawe co z tego wyjdzie.
    Sam wzrost temperatury jak i pozytywny test owu czy ból jajnika nie potwierdzają tak naprawdę owulacji. Wskazują, że organizm się do niej przygotowuje i w większości przypadków do niej dochodzi, ale może zdarzyć się, że pęcherzyk nie pęknie.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zw - jest skok, jest śluz więc owu mogła być 13dc.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, za wcześnie u mnie na pozytywny test? Podkreslę, że w tamtym miesiàcu moja fl trwała 11 dni. Dziś 11 dzień. Niby robiłam test i jest cień cienia cienia ale sama nie wiem. Zamierzam teraz testować w poniedziałek. Co o tym sądzicie patrząc na wykres? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak się testujecie sikańcami to często macie cień cienia? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija raczej coś jest na rzeczy po cichu ci gratuluję, jednak twoje wątpliwości może rozwiać beta z krwi.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna chciałam bete w poniedziałek zrobić. Na spokojnie poczekać czy przez weekend się nic nie przypałęta :) już nie zamierzam się pieklić i rozczarowywać (ryczeć) jak w poprzednim cyklu :P

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - jeśli jest blada kreska to mogło się udać. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła jutro betę, no chyba, że wytrzymasz do poniedziałku to sikaniec już wtedy powinien być wyraźny ;)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa właśnie nie chciałam za wcześnie bety robić. Nie chcę się rozczarować. Chyba wytrzymam do poniedziałku :) staram się też nie nakręcać i nie wymyślać objawów. Po owulacji ciągle bolały mnie jajniki a od wczoraj rano nic. Kompletnie :)

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ