Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
black.devile wrote:Módlcie się dziewczyny żeby beta potwierdziła te testy!!!! http://zapodaj.net/5cfe56303ae2e.jpg.htmlNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
proszę zobaczcie mój wykres dzisiaj rano wyszedł mi pozytywny test owulacyjny a robiąc wczoraj tak ok 17 był negatywny kiedy mogę spodziewać się owulacji dodam że odczuwam ból w prawym jajniku. Dzisiaj ta druga kreska byłam bardziej czerwona niż ta pierwsza co zawsze było odwrotne.Ewelina
-
Kuba12 wrote:Dziękuję. Lekarz obserwował moje dwa cykle i stwierdzał, ze pecherzyk raczej nie pęka. Dlatego postanowiłam mierzyć temperaturę. Ciekawe co z tego wyjdzie.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Dziewczyny, za wcześnie u mnie na pozytywny test? Podkreslę, że w tamtym miesiàcu moja fl trwała 11 dni. Dziś 11 dzień. Niby robiłam test i jest cień cienia cienia ale sama nie wiem. Zamierzam teraz testować w poniedziałek. Co o tym sądzicie patrząc na wykres?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny a jak się testujecie sikańcami to często macie cień cienia?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Marcjanna chciałam bete w poniedziałek zrobić. Na spokojnie poczekać czy przez weekend się nic nie przypałęta już nie zamierzam się pieklić i rozczarowywać (ryczeć) jak w poprzednim cyklu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija - jeśli jest blada kreska to mogło się udać. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła jutro betę, no chyba, że wytrzymasz do poniedziałku to sikaniec już wtedy powinien być wyraźnyNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Maciejowa właśnie nie chciałam za wcześnie bety robić. Nie chcę się rozczarować. Chyba wytrzymam do poniedziałku staram się też nie nakręcać i nie wymyślać objawów. Po owulacji ciągle bolały mnie jajniki a od wczoraj rano nic. Kompletnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"