X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • gosssiagabrysiowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tylko ze w tym cyklu jak poronilam mialam piekny trojfazowy wykres

f2w33e3kcrry2bu4.png

• Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ale Rocheera robiła je w 9 dpo więc nie wiadomo bo do @ jeszcze ok 5 dni. Może wzrosnąć. Wiem że uznają ciążę od 5 ale sądzę że stanowczo za wcześnie na betę

Moją normalną @ powinnam mieć pojutrze (w sobotę) czyli 2 dni. Już by coś wyszło, niektórym dziewczynom testy sikane wychodzą 2 dni przed @ a mi beta nie wyszła więc już tylko czekam aż przyjdzie :(
    Bardzo mi smutno :( nie mam jeszcze dzieci, w takich chwilach czuje się jak jakieś 10% kobiety. Masakra :(

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie wiedziałam że tak jest. Ja 8 mies się starałam i dalej nie wiem czy się udało. Ja jestem po spodziewanej i raz mi sikance delikatnie wychodzą a raz w ogóle. I to też nie pewne

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rocheera wrote:
    Moją normalną @ powinnam mieć pojutrze (w sobotę) czyli 2 dni. Już by coś wyszło, niektórym dziewczynom testy sikane wychodzą 2 dni przed @ a mi beta nie wyszła więc już tylko czekam aż przyjdzie :(
    Bardzo mi smutno :( nie mam jeszcze dzieci, w takich chwilach czuje się jak jakieś 10% kobiety. Masakra :(
    Gdzie tam 10% Rocheera! Wszystkie tutaj walczymy o to samo... Wiem co czujesz, bo doskonale pamiętam jak wyłam po odebraniu tego samego wyniku, który Ty zobaczyłaś... W końcu nam się uda zobaczysz!

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko jak widzę Wasze cykle starań, a pomyśle o swoich to mi słabo, bo to już ponad rok, cały czas i ja i mąż to sory, ale "pieprzone" okazy zdrowia i naprawdę w tym momencie jak przychodzi @ to mnie szlag trafia...

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę... Swoją drogą nieźle serduszkujecie hehe ;-)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black!!! Co ja widze :) czekam na wynik Twojej bety :)

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Wierzę... Swoją drogą nieźle serduszkujecie hehe ;-)

Bo my jak te króliki jesteśmy :-D

black.devile lubi tę wiadomość

• Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę dziewczyny z czystym sercem pograć w siatkówkę. Miłego wieczorku z facetami ;)

• Meridian Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne. Jestem dzień przed @ a test owulacyjny wyszedł pozytywny

[link=https://www.suwaczki.com/]qb3cupjyeop1tpt9.png[/link]

Meridian
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dalej czekam :(

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridian - to może @ nie przyjdzie :):):)
    Black - czekam z Tobą! Ps. To Twoje maleństwo w profilowym?

xnw4skjobnsltuoy.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Meridian - to może @ nie przyjdzie :):):)
    Black - czekam z Tobą! Ps. To Twoje maleństwo w profilowym?
    nie to moja siostrzyczka, za kilka dni bedzie miala pol roku :)

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz taką malusią siostrę? Wow :)
    Dobra, nie spamuję...

xnw4skjobnsltuoy.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no mam :p moja mama teraz w tym miesiącu kończy 42 lata :p fajnie by było żeby moje maleństwo w rodzinie też miało kogoś w "swoim" wieku ;) i Madzia tak samo :)

• marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) zaczęłam się martwić. Program wyznaczył mi napierw owulację na 13 dzień (i wtedy faktycznie kilka dni przed miałam taki ciąnący śluz i dużą ochotę na seks itp), potem na podstawie temperatury zmienił mi. Miesiączki nie mam do tej pory. Z podpaską chodze już od 1 tyg;/ (mega uciążliwe;/uhh). Robiłam testy ciążowe z tydzień temu. Na dwóch tak jakby wyszła druga kreska, ale na trzech zupełnie nic. Czekam już na tę miesiączkę i czekam. Proszę, spójrzcie na mój wykres. Te temperatury są takieskaczące;/ Osttanio w nocy jest mi ciągle meeeega gorąco, temperatura z ranajest taka jak napisałam w wykresach, wieczorami natomiast ponad 37,5

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób jeszcze raz test, a najlepiej idź na bete. Widziałam Twój wykres masz bardzo duże wahania temperatur. Spróbuj mierzyć tempke zawsze o tej samej porze i w tym samym miejscu, bo jak na razie z wykresu nie idzie nic wyczytać ;) Powodzenia życzę :)

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi czy owulacja może aż tak boleć ze trzeba jechać do szpitala albo na ketonalu jechać ?? Czy to raczej nie owulacja ? Bo tak boli ze ledwo oddychać się da :/

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marie dziwne to masz! A te plamienia w ok 16dc? Mógł Ci się też wydłużyć cykl i owu się przesunąć na 26dc - wtedy jest jakiś spadek i wzrost, ale ciężko tak naprawdę cokolwiek stwierdzić.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Maciejowa uważasz ze wzrost temperatury nie zawsze wynika z pęknięcia pęcherzyka?

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ