Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
black.devile wrote:Ale Rocheera robiła je w 9 dpo więc nie wiadomo bo do @ jeszcze ok 5 dni. Może wzrosnąć. Wiem że uznają ciążę od 5 ale sądzę że stanowczo za wcześnie na betę
Moją normalną @ powinnam mieć pojutrze (w sobotę) czyli 2 dni. Już by coś wyszło, niektórym dziewczynom testy sikane wychodzą 2 dni przed @ a mi beta nie wyszła więc już tylko czekam aż przyjdzie
Bardzo mi smutno nie mam jeszcze dzieci, w takich chwilach czuje się jak jakieś 10% kobiety. Masakra -
Rocheera wrote:Moją normalną @ powinnam mieć pojutrze (w sobotę) czyli 2 dni. Już by coś wyszło, niektórym dziewczynom testy sikane wychodzą 2 dni przed @ a mi beta nie wyszła więc już tylko czekam aż przyjdzie
Bardzo mi smutno nie mam jeszcze dzieci, w takich chwilach czuje się jak jakieś 10% kobiety. MasakraNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
hej:) zaczęłam się martwić. Program wyznaczył mi napierw owulację na 13 dzień (i wtedy faktycznie kilka dni przed miałam taki ciąnący śluz i dużą ochotę na seks itp), potem na podstawie temperatury zmienił mi. Miesiączki nie mam do tej pory. Z podpaską chodze już od 1 tyg;/ (mega uciążliwe;/uhh). Robiłam testy ciążowe z tydzień temu. Na dwóch tak jakby wyszła druga kreska, ale na trzech zupełnie nic. Czekam już na tę miesiączkę i czekam. Proszę, spójrzcie na mój wykres. Te temperatury są takieskaczące;/ Osttanio w nocy jest mi ciągle meeeega gorąco, temperatura z ranajest taka jak napisałam w wykresach, wieczorami natomiast ponad 37,5
-
Marie dziwne to masz! A te plamienia w ok 16dc? Mógł Ci się też wydłużyć cykl i owu się przesunąć na 26dc - wtedy jest jakiś spadek i wzrost, ale ciężko tak naprawdę cokolwiek stwierdzić.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...