Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuba12 wrote:Czyli Maciejowa uważasz ze wzrost temperatury nie zawsze wynika z pęknięcia pęcherzyka?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Wejdź w dzień kiedy wiesz ze była owulacji i na dole w tabelce masz " zaawansowane wykrywanie owulacji włączone " kliknij ma wyraz zmień. Musi się zmienić na wyłączone. I gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:21
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Cześć dziewczyny zerknijcie prosze na mój wykres czy owulacja w ogóle u mnie wystąpi , temp wczoraj i dzis taka sama a to już 17 dc i dziś rano test ovulacyjny pokazał ta drugą kreskę bardziej internsyna niż ta pierwszą prosze o pomoc, wczoraj miałam ostry ból w prawym jajnikuEwelina
-
Dokładnie a skoro test owu wyszedł pozytywny to jesteś właśnie w okresie owulacyjnym więc proponuję dzisiaj wieczorkiem dobrze się bawić
Black - dalej nic nie wiesz?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
tylko nie wiem co na to mój maż czy da dziś radę jesteśmy już bardzo zmęczeni , myślicie że lepiej kochac się dziś wieczorem czy jutro rano?
Maciejowa wrote:Dokładnie a skoro test owu wyszedł pozytywny to jesteś właśnie w okresie owulacyjnym więc proponuję dzisiaj wieczorkiem dobrze się bawić
Black - dalej nic nie wiesz?Ewelina -
Black nie chciałam wcześniej nic pisać, ale ja na tych Twoich testach niczego nie widziałam, ale cały czas miałam nadzieję, że Twoje oko jednak dobrze wypatrzyło...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Witam dziewczyny ponownie, rana robiłam test owulacyjny wyszedł pozytywny ( druga kreska byłam bardziej mocniejsza od tej pierwszej) a o 15 i teraz o 19 robiłam ponownie testy owulacyjne i wyszły negatywne ( ta druga kreska słabsza od tej pierwszej) czy to oznacza że jestem juz po owulacji? bardzo prosze o pomoc czy owu już u mnie była jak testy wychodzą negatywne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:10
Ewelina -
Cześć dziewczyny! Jest to mój pierwszy wpis na forum, chciałabym prosić o podzielenie się Waszyni doświadczeniami. Jak to jest z tym drugim skokiem temperatury? Ja zaobserwowałam u siebie wzrost w dniu spodziewanej miesiączki więc w przypływie euforii popędziłam po test, ktory niestety wyszedł negatywny, dziś rano kolejny, rownież negatywny, pomimo, że temperatura nadal utrzymuje się na wyższym poziomie. Powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miała podobnie?
https://ovufriend.pl/graph/685130f5b0eee498bea392381ea5f5faWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:03