X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black gdzie jesteś z tym wynikiem :D

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba12 wrote:
    Czyli Maciejowa uważasz ze wzrost temperatury nie zawsze wynika z pęknięcia pęcherzyka?
    Właśnie tak uważam. Takie 100% potwierdzenie powinno się uzyskać u gina na usg aczkolwiek tu też nie zawsze wszystko da się jednoznacznie odczytać. Niemniej jednak jak jest płyn w zatoce to owulacja była.

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jak moge zmienić na wykresie wyznaczoną przez program owulację? bo byłam 15 dc na usg o 21.00 ! i lekarz powiedział że pęcherzyk peknie w ciągu 24 godzin lub troszkę później więc musiałabym zaznaczyć 16 dc a program wyznaczył 15

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może owu jest dopiero dziś bo własnie od godziny tak mnie kłuje i pulsuje ten prawy jajnik co miała byc z niego owu

hchypc0zgq8syrex.png
  • Meridian Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdź w dzień kiedy wiesz ze była owulacji i na dole w tabelce masz " zaawansowane wykrywanie owulacji włączone " kliknij ma wyraz zmień. Musi się zmienić na wyłączone. I gotowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:21

[link=https://www.suwaczki.com/]qb3cupjyeop1tpt9.png[/link]

Meridian
  • Ewelina17007 Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny zerknijcie prosze na mój wykres czy owulacja w ogóle u mnie wystąpi , temp wczoraj i dzis taka sama a to już 17 dc i dziś rano test ovulacyjny pokazał ta drugą kreskę bardziej internsyna niż ta pierwszą prosze o pomoc, wczoraj miałam ostry ból w prawym jajniku

Ewelina

Wysłany: 4 marca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też wczoraj odczuwałam taki ból w pracym jakniku a ovuf nie wyznaczył mi jeszcze ovulacji
    srebrzysta wrote:
    a może owu jest dopiero dziś bo własnie od godziny tak mnie kłuje i pulsuje ten prawy jajnik co miała byc z niego owu

Ewelina
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Of wyznacza owulacje po 3 wyższych temperaturach a nie od razu

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie a skoro test owu wyszedł pozytywny to jesteś właśnie w okresie owulacyjnym więc proponuję dzisiaj wieczorkiem dobrze się bawić ;)
    Black - dalej nic nie wiesz?

xnw4skjobnsltuoy.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dzięki wielkie

hchypc0zgq8syrex.png

Wysłany: 4 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko nie wiem co na to mój maż czy da dziś radę jesteśmy już bardzo zmęczeni , myślicie że lepiej kochac się dziś wieczorem czy jutro rano?

Maciejowa wrote:
    Dokładnie a skoro test owu wyszedł pozytywny to jesteś właśnie w okresie owulacyjnym więc proponuję dzisiaj wieczorkiem dobrze się bawić ;)
    Black - dalej nic nie wiesz?

Ewelina
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic na siłę, ale jeszcze jedno serduszko w tym cyklu mogłoby się przydać. Może na rozpoczęcie weekendu w sobotę rano :) powodzenia!

Ewelina17007 lubi tę wiadomość

xnw4skjobnsltuoy.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nic z tego, ale dziękuję za wsparcie :)

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black nie chciałam wcześniej nic pisać, ale ja na tych Twoich testach niczego nie widziałam, ale cały czas miałam nadzieję, że Twoje oko jednak dobrze wypatrzyło...

xnw4skjobnsltuoy.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś tam było bo nawet mój D. Coś widział. Ale nie wiem co jest grane bo teraz niby po owu a jajnik dalej mnie boli. Może to torbiel i dlatego wyszło coś delikatnie na tych testach. Będę musiała wybrać się do tego lekarza..

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black a jaki wynik miałaś? Szkoda że nic nie wyszło :(

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może na zdjęciu nie było widać. Idź do lekarza i nie poddawaj się!

xnw4skjobnsltuoy.png

Wysłany: 4 marca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ponownie, rana robiłam test owulacyjny wyszedł pozytywny ( druga kreska byłam bardziej mocniejsza od tej pierwszej) a o 15 i teraz o 19 robiłam ponownie testy owulacyjne i wyszły negatywne ( ta druga kreska słabsza od tej pierwszej) czy to oznacza że jestem juz po owulacji? bardzo prosze o pomoc czy owu już u mnie była jak testy wychodzą negatywne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:10

Ewelina
  • sylfka Nowa

Wysłany: 4 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jest to mój pierwszy wpis na forum, chciałabym prosić o podzielenie się Waszyni doświadczeniami. Jak to jest z tym drugim skokiem temperatury? Ja zaobserwowałam u siebie wzrost w dniu spodziewanej miesiączki więc w przypływie euforii popędziłam po test, ktory niestety wyszedł negatywny, dziś rano kolejny, rownież negatywny, pomimo, że temperatura nadal utrzymuje się na wyższym poziomie. Powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miała podobnie?

https://ovufriend.pl/graph/685130f5b0eee498bea392381ea5f5fa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:03

Wysłany: 4 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Nic na siłę, ale jeszcze jedno serduszko w tym cyklu mogłoby się przydać. Może na rozpoczęcie weekendu w sobotę rano :) powodzenia!
    dzisiaj to sobie odpuścimy bo mąż musi odpocząć ale jutro rano jak najbardziej

Ewelina
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ