Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ponownie, rana robiłam test owulacyjny wyszedł pozytywny ( druga kreska byłam bardziej mocniejsza od tej pierwszej) a o 15 i teraz o 19 robiłam ponownie testy owulacyjne i wyszły negatywne ( ta druga kreska słabsza od tej pierwszej) czy to oznacza że jestem juz po owulacji? bardzo prosze o pomoc czy owu już u mnie była jak testy wychodzą negatywne?Ewelina
-
sylfka wrote:Cześć dziewczyny! Jest to mój pierwszy wpis na forum, chciałabym prosić o podzielenie się Waszyni doświadczeniami. Jak to jest z tym drugim skokiem temperatury? Ja zaobserwowałam u siebie wzrost w dniu spodziewanej miesiączki więc w przypływie euforii popędziłam po test, ktory niestety wyszedł negatywny, dziś rano kolejny, rownież negatywny, pomimo, że temperatura nadal utrzymuje się na wyższym poziomie. Powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miała podobnie?
https://ovufriend.pl/graph/685130f5b0eee498bea392381ea5f5fasylfka lubi tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Maciejowa wrote:Marie dziwne to masz! A te plamienia w ok 16dc? Mógł Ci się też wydłużyć cykl i owu się przesunąć na 26dc - wtedy jest jakiś spadek i wzrost, ale ciężko tak naprawdę cokolwiek stwierdzić.
-
Cześć, czy mogłybyście pomoc rozszyfrować mój wykres.. Ostatnie 3 cykle miałam bardzo krótkie 19 dni bez żadnych objawów 21 dni i 24 dni. Zwykle mam 27-30 dniowe. Obecny cykl trwa już 34 dni
615691029663100024701738
Zastanawiam się czy komputer dobrze wyliczył owulacje i nam się udało ? czy owulacja mogła być dopiero 24 lutego?
Jak do poniedziałku @ nie przyjdzie to idę na betę..
-
Było 0.1 także serio bez złudzeń nie chce na razie o tym myśleć. Czuję się na prawdę źle. Bo powiem Wam że i od tamtej pory piersi mnie bolą są nabrzmiale, brzuch i jajnik, dzisiaj jak po obudzeniu dał znać o sobie to myślałam że nie wyrobię. Takie dziwne to wszystko. Może faktycznie wtedy co myślałam że dostanę @ to była owulacja. I temp podrosla. Ale teraz już chyba nie będę liczyć, czekać i mieć złudzeń. Niby są dwie kreski, człowiek przez chwilę się cieszy a później jest mega dół. Nie wiem czy już będę tak do tego pochodziła jeśli następnym razem Zobaczę kreski
-
nick nieaktualny
-
Ewelina17007 wrote:Myslisz ze kiedy owu u mnie wystapila?
Black u Ciebie wygląda jakby dopiero było po owu. Leczysz się jakoś, jesteś pod opieką gina? Ja już od 3cs miałam prywatnie monitoring, może jestem w gorącej wodzie kapana, ale nie chciałam czekać do roku starań z działaniem.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Jak nie wystapila jak mam juz 18 dc a cylke mam 28 dnioweana909 wrote:Ja myślę że jeszcze nie wystąpiła.
Black u Ciebie wygląda jakby dopiero było po owu. Leczysz się jakoś, jesteś pod opieką gina? Ja już od 3cs miałam prywatnie monitoring, może jestem w gorącej wodzie kapana, ale nie chciałam czekać do roku starań z działaniem.Ewelina -
Ewelina jest wzrost temperatury, ale testy owu wyszły dopiero teraz więc może owulacja przypada na dzisiaj i od jutra temperatura jeszcze mocniej wzrośnie. Wtedy wychodziłoby, że masz 10 dniową fazę lutealną. Może tak być.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
karola391 wrote:Myślicie,że to możliwe,że winowajca moich dziwnych temp.w tym cyklu może być termometr moje ost.cykle były normalne,owu była ,a tak dziwnych temp jeszcze nie miałam...
karola391 lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Ale testy dzis wtchodza negatywneMaciejowa wrote:Ewelina jest wzrost temperatury, ale testy owu wyszły dopiero teraz więc może owulacja przypada na dzisiaj i od jutra temperatura jeszcze mocniej wzrośnie. Wtedy wychodziłoby, że masz 10 dniową fazę lutealną. Może tak być.Ewelina
-
Ewelina17007 wrote:Jak nie wystapila jak mam juz 18 dc a cylke mam 28 dniowe
albo masz cykle bez owu, zdarzaja sie regularne a bezowulacyjne.
Albo owu byla ale masz za niski porgesteron?
U mnie owu zawsze przypadala dzien-dwa po pozytywnym tescie i kiedy juz sluz plodny sie skonczyl. W miesiacu w ktorym zaszlam nawet szyjka byla juz typowo nieowulacyjna.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤