Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina poczytaj trochę na tematy, o które tutaj dopytujesz. Testy owulacyjne wychodzą pozytywnie PRZED owulacją a nie w jej trakcie! Poza tym my nie jesteśmy wyroczniami ani lekarzami... Możemy doradzić i to wszystko.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Ciężko stwierdzić, ale skoro do tej pory miałaś normalne wykresy to może po prostu masz jakiś zakłócony cykl albo bezowulacyjny? Dwa do roku są w normie więc może warto to przeczekać.
Możliwe.. Wiem,ze testy owu tez moga sie mylic,ale wydaje mi się, że zaczęłam je robić Poprostu za pozno;bo chyba od 14dc- wzięłam pod uwagę poprzednie cykle gdzie owu występowała mniej więcej ok 16-17dc .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelena wrote:Hej dziewczyny. Czy myślicie, że miałam owu 8 dnia, czy ten cykl jest bezowulacyjny? Mam cykle 25 dniowe, ale dziwnie niskie temperatury mam w tym miesiącu. /fa247363924b5c5120611417872dab1c][/url]
-
Dziękuję Marcjanna za odp Śluz sprawdzałam kilka razy. 8 dnia nie widziałam żadnego śluzu - miałam lekkie płomienie. Potem miałam śluz rozciaglowy koło 10 dnia aż do 13, a teraz mam gęsty biały i kleisty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 11:59
Lena -
Helena może spróbuj dopisać obserwacje śluzu, o których piszesz? Biorąc go pod uwagę, według mnie, owu mogła być w 12 dniu. Co prawda nie wynika to jednoznacznie z temperatury, ale biorąc pod uwagę długość cyklu i właśnie śluz byłoby to w miarę logiczne. Może warto dołączyć testy owulacyjne? Pozdrawiam!
tylko ja lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Aguś mmialam napisac dokaldnie to co Maciejowa, owulacja w Twoim przypadku jest niemozliwa do stwierdzenia po temperaturze, jednego dnia badasz sie o 4:30 a drugiejgo o 8... normalne ze o 8 masz wyzsza temperature i to zaden skok. Cykl do odpuszczenia i nawet sie nim nie sugeruj.
Marcjanna ja po dupku nie mam zadnych zmian w organizmie, nawet temperatura mi sie trzyma na normalnym poziomie. Wiec moze to nie od tego masz dluzszy cykl? Ja mialam np. krotszy po clo ale jedna kolezanka miala @ w terminie a druga po terminie... takze to chyba nie regula?Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Aguś widzę, że dzisiaj o godzinie 7:00 miałaś niską temperaturę, taką jak w dni kiedy mierzyłaś o 4:30 więc może to nizinny przedowulacyjne (zakładając, że nie bierzemy pod uwagę temperatury mierzonej o 8:00) i (oczywiście spekuluję) jeśli jutro temperatura wzrosła to, według mnie, owu mogła wystąpić dzisiaj.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualnyczemu tak pózno zaczęłas mierzyc temperaturę ? gdzie wczesniejsze ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:39
-
nick nieaktualnyAguś 36 wrote:Dziewczyny no taka praca jak mam na rano to wstaje 4:30, jak na popołudnie to ok 8. Czyli najlepiej codziennie o 4:30 mierzyć i iść dalej spać? Śluz jeszcze jest ok do mierzenia ale szyjki juz całkiem nie umiem stwierdzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:48
-
Nie mierzyłam wcześniej bo to dopiero drugi Cykl starania się o dzidziusia. Wcześniej chodziłam do takiej pani ktora pokazywała mi jak zapisywac i oceniać śluz ale z tego nic nie wychodziło i zaczełam w internecie czytac ze trzeba też temperature mierzyć wiec dlatego tak krotko.