Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieje że i u ciebie będzie przynajmniej w kolejnym cyklu tego ci życzę z całego serca , powiedz mi czy jest mozliwe zapłodnienie w 18 dc wtedy kiedy wystąpiła owu wyznaczona przez OPF jak nie serduszkowaliśmy? i czy dziś mamy tez serduszkować?
Marcjanna wrote:Umnie tak u ciebie będzie zielono tego ci życzę. Natomiast jestem zadowolona z ubiegłego cyklu piękny wykres miałam mam nadzieję że wszystko się ułoży jakośEwelina -
nick nieaktualnyWydaje mi się że owu masz dobrze wyznaczoną serduszka tez ładne dzień przed owu testy wykazały na nadchodzącą owulację czy opłaca się serduszkowac? Nie wiem może tak gdzieś czytałam ze jajeczko jest zdolne do zapłodnienia nawet 36 godzin
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
powiem Ci że od kilku dni czuje ból w prawy jajniku co to może oznaczać?
Marcjanna wrote:Wydaje mi się że owu masz dobrze wyznaczoną serduszka tez ładne dzień przed owu testy wykazały na nadchodzącą owulację czy opłaca się serduszkowac? Nie wiem może tak gdzieś czytałam ze jajeczko jest zdolne do zapłodnienia nawet 36 godzinEwelina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W zasadzie to nie wiem po co Wam zawracam tyłek, chyba po to żeby się upewnić Myślicie że beta jutro będzie wiarygodna, 12 dpo? W pierwszej ciąży w takim dniu miałam wynik 43. Chyba boję się rozczarowania, bo wykres wygląda podejrzanie dobrze, a ja nie mam kompletnie żadnych objawów... Dodam że spieszę się z tą beta, bo biorę luteine na niski progesteron i jak będę ją długo brała to mi się cykl wydłuży, a tego bym nie chciała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:54
-
Ewelina17007 wrote:mam nadzieje że i u ciebie będzie przynajmniej w kolejnym cyklu tego ci życzę z całego serca , powiedz mi czy jest mozliwe zapłodnienie w 18 dc wtedy kiedy wystąpiła owu wyznaczona przez OPF jak nie serduszkowaliśmy? i czy dziś mamy tez serduszkować?Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Atakasobiejedna wrote:W zasadzie to nie wiem po co Wam zawracam tyłek, chyba po to żeby się upewnić Myślicie że beta jutro będzie wiarygodna, 12 dpo? W pierwszej ciąży w takim dniu miałam wynik 43. Chyba boję się rozczarowania, bo wykres wygląda podejrzanie dobrze, a ja nie mam kompletnie żadnych objawów... Dodam że spieszę się z tą beta, bo biorę luteine na niski progesteron i jak będę ją długo brała to mi się cykl wydłuży, a tego bym nie chciała.Kocham Cię córeczko ❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ana909 wrote:Ja bym jeszcze jeden dzień poczekala
No w sumie racja, zobaczę też jak temperatura będzie wyglądała. Może w piątek pójdę dopiero jeśli tempka będzie wysoka, te 2 dni jakoś wytrzymam. -
BUBINIA wrote:Dziewczyny czy da się ręcznie ustalić termin owulacji w tym wykresie? Wyznacza mi go od czapy zupełnie.Kocham Cię córeczko ❤
Atakasobiejedna wrote:No w sumie racja, zobaczę też jak temperatura będzie wyglądała. Może w piątek pójdę dopiero jeśli tempka będzie wysoka, te 2 dni jakoś wytrzymam.Kocham Cię córeczko ❤
Maciejowa wrote:Aguś widzę, że dzisiaj o godzinie 7:00 miałaś niską temperaturę, taką jak w dni kiedy mierzyłaś o 4:30 więc może to nizinny przedowulacyjne (zakładając, że nie bierzemy pod uwagę temperatury mierzonej o 8:00) i (oczywiście spekuluję) jeśli jutro temperatura wzrosła to, według mnie, owu mogła wystąpić dzisiaj.
Aguś 36 -
ana909 wrote:Wtedy już i test będzie wiarygodny
E tam, ja w te testy nie wierzę, nie dla mnie te cienie cienia, muszę mieć pewność Przede wszystkim dlatego żeby luteiny nie odstawić za wcześnie... Może wytrzymam do piątku