Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Temperatura jest teraz dość wysoka więc można strzelać, że jesteś po owulacji, która (na podstawie śluzu) mogła być w okolicy 18dc. Miewasz cykle długości 30-33dni?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
ana909 wrote:Agus ja też pracowałam na zmiany i po prostu przy drugiej budzilam się w nocy na mierzenie i szłam dalej spać. To tylko 3 minuty roboty na leżąco
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Dziewczyny! Czy mogłybyście spojrzeć na mój wykres i w miarę swoich doświadczeń albo wiedzy o przypadkach podobnych do mnie spróbować odpowiedzieć czy mogło dzisiaj u mnie dojść do implantacji? Wczoraj w 11 dpo (moim zdaniem owu była dwa dni później) i względnie wysoka temperatura. Dzisiaj w 12dpo (według moich obserwacji 10 dpo)'względnie' duży spadek temperatury poniżej linii bazowej bez bólu miesiączkowego, za to ciągnie i kłuje po lewej stronie brzucha. Niestety jak na złość dzisiaj również wypada dzień @ ale póki co ani widu, ani słychu. To jak uważacie? Na dwoje babka wróżyła czy można mieć jakieś nadzieje?
https://ovufriend.pl/graph/67e2d556c5bb09f35f3b3c631bfd27ddAbradaba
-
wszamanka wrote:ja jakoś nie mam sumienia budzić męża przy okazji, a inaczej się nie da:| musiałabym nastawiać budzik na 5.30, on wstaje 6.30-7.00. Ja bym sobie usnęła i dospała do 8, ale on to tak średnio. Rano wstawałby niewyspany i wieczorem nie miałby sił na starankaKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Być może wstyd się przyznać ale jest to pierwszy cykl, w którym zaczęłam prowadzić obserwacje Powód prozaiczny: do listopada byłam od wielu lat na tabsach anty i nie przychodziło mi do głowy aby cokolwiek notować. Jak po paru miesiącach nic się nie działo to w końcu przyszedł człowiek po rozum go głowy i rozpoczęłam sprawdzenie poszczególnych parametrów. Tak więc nie wiem ile trwa u mnie faza lutealna chyba muszę po prostu cierpliwie (a cierpliwości mi brak ) doczekać standardowych 14 dni po owu i jak nie przyjdzie @ to wykonać test.
Pytanie z ciekawości: czy zdarzyło Wam się u kogoś zobaczyć zjazd temperaturowy o 0,5-1 stopnia, który okazał się 'być' implantacją?Abradaba
-
Żaden wstyd a pierwsze pomiary i ich interpretacja wcale nie są takie łatwe. Obserwuj się dalej i powodzenia! A co do wykresów to poprzeglądaj sobie w galerii
Abradaba lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szybkie pytanko. Które badania z krwii robić w 3-5dc? Prolaktyne też od razu czy ok 22 dc?
Jak widać poprzednu cykl do tyłu. Także czas na badania"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny