X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam, ja bym chyba nie wytrzymała:) ale to dobre rozwiązanie. Czekamy w takim razie na informację zwrotną od Ciebie :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś się wyjaśni to napewno dam Wam znać. Miłego dnia Dziewczyny :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też czekam na wyniki bety :D

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i od razu pisz ile masz :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie chyba owulacji w tym cyklu nie było? Moja temp zwariowała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, Black - z całej siły trzymam kciuki :) pięknie nam się marzec może zacząć na forum :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, póki co wykres nie wskazuje na owu. Spróbuj dołożyć obserwacje śluzu lub szyjki, będzie łatwiej.

• Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie czar prysł ;-( beta "<2"

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile po owulacji robiłaś?

• Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 dni

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no to za wcześnie. Dopiero mógł się zagniezdzic i dlatego dwa. Poczekaj do dnia spodziewanej @. Mi spóźnia się już 4 dni a testy niby pozytywne ale nie były do końca wiarygodne. Dlatego mam nadzieję że beta potwierdzi :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rocheera wrote:
    9 dni
    w takim razie nic nie jest przesadzone bo wczesnie robiłas bete.zrob ponownie w poniedziałek jak nie dostaniesz @

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Aaa no to za wcześnie. Dopiero mógł się zagniezdzic i dlatego dwa. Poczekaj do dnia spodziewanej @. Mi spóźnia się już 4 dni a testy niby pozytywne ale nie były do końca wiarygodne. Dlatego mam nadzieję że beta potwierdzi :)
    o której bedziesz miec wyniki

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:

Bardzo Ci tego życzę :)
    Musialam swoją betę zrobić tak wcześnie bo mam 24 D cykle a robię drugą część badań zleconych przez lekarza i chciałam sprawdzic czy może się udało, ale niestety nie. Nie robię sobie nadziei....

black.devile lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mogło się udać, jak ja nie byłam w ciąży to miałam 0.1 a 2 to o czymś świadczy, zrób jutro albo pojutrze jeszcze raz. Najlepiej pojutrze <3 nie wiem właśnie o której, sprawdzam co chwile :p jak wtedy robiłam to miałam na drugi dzień rano dopiero :( mam nadzieję że teraz będą szybciej

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black - wynik poniżej to poniżej niestety. Nie ma znaczenia czy <0,2 czy <2, bo to tylko normy danego laboratorium a o ciąży można mówić przy wyniku powyżej 5.

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • gosssiagabrysiowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...ja w tym cyklu juz wogole nw o co chodzi w tym moim wykresie zawsze temp trzymala mi sie wysoko i spadek mialam dzien przed albo w dniu @ a teraz cholera wie o co chodzi.

f2w33e3kcrry2bu4.png

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Rocheera robiła je w 9 dpo więc nie wiadomo bo do @ jeszcze ok 5 dni. Może wzrosnąć. Wiem że uznają ciążę od 5 ale sądzę że stanowczo za wcześnie na betę

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia zobacz sobie mój wykres :p

• gosssiagabrysiowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak nisko jak u mnie

f2w33e3kcrry2bu4.png

‹‹ 602 603 604 605 606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ