X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam, ja bym chyba nie wytrzymała:) ale to dobre rozwiązanie. Czekamy w takim razie na informację zwrotną od Ciebie :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś się wyjaśni to napewno dam Wam znać. Miłego dnia Dziewczyny :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też czekam na wyniki bety :D

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i od razu pisz ile masz :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie chyba owulacji w tym cyklu nie było? Moja temp zwariowała...

• marmi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, Black - z całej siły trzymam kciuki :) pięknie nam się marzec może zacząć na forum :)

oar8vfxm9pilbm4k.png
  • marmi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, póki co wykres nie wskazuje na owu. Spróbuj dołożyć obserwacje śluzu lub szyjki, będzie łatwiej.

oar8vfxm9pilbm4k.png
  • Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie czar prysł ;-( beta "<2"

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile po owulacji robiłaś?

• Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 dni

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no to za wcześnie. Dopiero mógł się zagniezdzic i dlatego dwa. Poczekaj do dnia spodziewanej @. Mi spóźnia się już 4 dni a testy niby pozytywne ale nie były do końca wiarygodne. Dlatego mam nadzieję że beta potwierdzi :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rocheera wrote:
    9 dni
    w takim razie nic nie jest przesadzone bo wczesnie robiłas bete.zrob ponownie w poniedziałek jak nie dostaniesz @

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Aaa no to za wcześnie. Dopiero mógł się zagniezdzic i dlatego dwa. Poczekaj do dnia spodziewanej @. Mi spóźnia się już 4 dni a testy niby pozytywne ale nie były do końca wiarygodne. Dlatego mam nadzieję że beta potwierdzi :)
    o której bedziesz miec wyniki

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Rocheera Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:

Bardzo Ci tego życzę :)
    Musialam swoją betę zrobić tak wcześnie bo mam 24 D cykle a robię drugą część badań zleconych przez lekarza i chciałam sprawdzic czy może się udało, ale niestety nie. Nie robię sobie nadziei....

black.devile lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mogło się udać, jak ja nie byłam w ciąży to miałam 0.1 a 2 to o czymś świadczy, zrób jutro albo pojutrze jeszcze raz. Najlepiej pojutrze <3 nie wiem właśnie o której, sprawdzam co chwile :p jak wtedy robiłam to miałam na drugi dzień rano dopiero :( mam nadzieję że teraz będą szybciej

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black - wynik poniżej to poniżej niestety. Nie ma znaczenia czy <0,2 czy <2, bo to tylko normy danego laboratorium a o ciąży można mówić przy wyniku powyżej 5.

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • gosssiagabrysiowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...ja w tym cyklu juz wogole nw o co chodzi w tym moim wykresie zawsze temp trzymala mi sie wysoko i spadek mialam dzien przed albo w dniu @ a teraz cholera wie o co chodzi.

f2w33e3kcrry2bu4.png

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Rocheera robiła je w 9 dpo więc nie wiadomo bo do @ jeszcze ok 5 dni. Może wzrosnąć. Wiem że uznają ciążę od 5 ale sądzę że stanowczo za wcześnie na betę

• black.devile Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia zobacz sobie mój wykres :p

• gosssiagabrysiowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak nisko jak u mnie

f2w33e3kcrry2bu4.png

‹‹ 602 603 604 605 606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ