Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak coś się wyjaśni to napewno dam Wam znać. Miłego dnia Dziewczyny"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
black.devile wrote:Aaa no to za wcześnie. Dopiero mógł się zagniezdzic i dlatego dwa. Poczekaj do dnia spodziewanej @. Mi spóźnia się już 4 dni a testy niby pozytywne ale nie były do końca wiarygodne. Dlatego mam nadzieję że beta potwierdzi
-
black.devile wrote:Aaa no to za wcześnie. Dopiero mógł się zagniezdzic i dlatego dwa. Poczekaj do dnia spodziewanej @. Mi spóźnia się już 4 dni a testy niby pozytywne ale nie były do końca wiarygodne. Dlatego mam nadzieję że beta potwierdzi
Bardzo Ci tego życzę
Musialam swoją betę zrobić tak wcześnie bo mam 24 D cykle a robię drugą część badań zleconych przez lekarza i chciałam sprawdzic czy może się udało, ale niestety nie. Nie robię sobie nadziei....
black.devile lubi tę wiadomość
-
Właśnie mogło się udać, jak ja nie byłam w ciąży to miałam 0.1 a 2 to o czymś świadczy, zrób jutro albo pojutrze jeszcze raz. Najlepiej pojutrze nie wiem właśnie o której, sprawdzam co chwile :p jak wtedy robiłam to miałam na drugi dzień rano dopiero mam nadzieję że teraz będą szybciej