Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja zupelnie zielona jestem w tych sprawach. Biore dopiero od jakiegos tygodnia. Myslalam, ze pomaga przy regulacji cyklu i PMS.... A co? Powinnam nie brac? Na co jeszcze wplywa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:11
Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
Wiesiołek wpływa na jakość śluzu, nie regulację cyklu i bierze się go do owulacji gdyż później może powodować skurcze i trudności z zagniezdzeniem zarodka. Jak znajdziesz e ciążę to podasz coś dziecku zanim się dowiesz czy to mu nie zaszkodzi? Radzę zasięgnąć porady lekarza przed rozpoczęciem starań o dziecko... A co do Twojego pytania to owu mogła być ok 24dc. Kiedy spodziewasz się miesiączki? Wykres jest ładny.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Ja starania o dziecko zaczęłam dopiero od stycznia i dopiero się wszystkiego uczę. Moja gin powiedziała mi jedynie, żebym brała kwas foliowy i zrobiła badania krwi. Według Was co jeszcze powinnam dołączyć?
Mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek miał 33 dni, ten jest już nieco dłuższy (jak widać jestem już w dniu 34, a owulacja wystąpiła prawdopodobnie znacznie później niż powinna).Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
Kasita tak naprawdę niewiadomo kiedy mogła być owu, jeśli w okolicach 18dc to na dzień dzisiejszy wyszedłby Ci pozytywny test, jeśli trochę później to za jakieś dwa dni mogłabyś nasikać ja proponuję nie wprowadzać żadnych specyfików na własną rękę przez chociażby trzy miesiące, daj szansę naturze;)Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Ewelina17007 wrote:HEJ DZIEWCZYNY POMÓŻCIE MI Z MOIM WYKRESEM I TEMPERATURĄ CZY TAKA JEST DOBRA W DNI PŁODNE ?
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Meridian to dobrze bo ją w określaniu śluzu i szyjki jestem tak słaba, do końca nie wiem czy jest bardziej mleczny, czy bardziej wodnisty, w kolorze mleczny ale w konsystencji taki jakby bardziej płynny. Niesamowity mam z tym problem...
Może więc lepiej jakbym go w ogóle nie zaznaczała i nie mieszała w wykresie?
Dla mnie powinno być opisowo rozbudowanie, np śluz jak ugotowane siemie lniane albo jak klej do tapet