Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
BUBINIA wrote:Maciejowa a bierzesz euthrylox czy tylko jod? Ja miałam z 3 miesiące temu 2.8 biorę pół tabletki z 50tki rano i po 2 miesiącach mam 1.5.
Sam jod to chyba nie pomoże.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:A Ty kiedy idziesz na wizytę?
W środę mam wizytę, myślałam czy zrobić już jakieś badania, ale stwierdziłam że nie będę wychodzić przed orkiestrę, mam zaufanie do mojego gina i na pewno jak trzeba zrobić jakieś badania to mi je zleci. -
dziewczyny nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje sie na drugie dziecko.nasza rodzina to totalna porażka.nie mówie o moim małżęnstwie ale o najbliższej rodzinie która potrafi narobic kłopotow i to ogromnych.przykre to
-
Maciejowa wrote:Anusiak a 500 plus?
-
mam po prostu pojebana rodzine i mops na glowie przez czyjs donos na moje bledy wychowawcze wzgledem córki az wstyd totalny.mam nadzieje że do szefowej nie dojdzie to bo strace prace a pracuje tu dopiero mc a tym bardziej maz pracujacy u niej juz przeszło 5 lat
-
anusiak5 wrote:a tak wogole z innej beczki czy nagrywanie kogos bez jego wiedzy jest legalne?
Baaa byla duza afera na ten temat bo ktos nagral jak jakis lekarz bierze lapowke (czyli lamie prawo). Dowod zostal odrzucony jako nielegalnie zdobyty. Lekarz caly. A Ci co nakrecili dostali po dupie. -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Mam pytanie czy podczas przeziebienia temp w pochwie ma prawo utrzymywac sie bardzo wysoko a pod pacha normalna temperatura? Czy moze po poprostu jest podniesniona bo duzo w nocy nie spie i sie krece? Tym tez moze byc zaburzona prawda?
-
Dziewczyny, wczorajsza beta wyszła <2 trochę się podłamałam, ale dzisiaj mam skok temperatury o 0,2 stopnia, może jednak ten test zrobiłam za wcześnie? Myślicie ze jest jeszcze nadzieja dla tego cyklu?
https://ovufriend.pl/graph/dc196e0bbc57439d84f04341df4a1ec1Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 07:49
BUBINIA lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Bez informowania o fakcie nagrywania i uzyskania jego zgody nie jest legalne.
Baaa byla duza afera na ten temat bo ktos nagral jak jakis lekarz bierze lapowke (czyli lamie prawo). Dowod zostal odrzucony jako nielegalnie zdobyty. Lekarz caly. A Ci co nakrecili dostali po dupie.
a nagrywanie jako dowod rzekomej przemocy domowej.bo nie wiem kto mnie nagral jak zbyt ostro ochrzaniłam córke kilkakrotnie co ma miejsce sporadycznie u mnie w domu i teraz mam niezle kłopoty przez donos i nie wiem co mam z tym zrobic. -
Niestety nie wiem jak to sie ma do przemocy domowej. Ale myślę ze z szefową to Ty powinnas od razu to wyjaśnić. Zeby w razie czego stała po Twojej stronie.
Zajdz moze do jakiegoś punktu gdzie studenci prawa przyjmują za darmo i podpytaj. Albo jakis osrodek interwencji kryzysowej czy cos. Oni maja darmowych prawnikow -
anusiak, w naszym chorym kraju radzę ci skorzystać z fachowej pomocy prawnej. Może wszystko rozejdzie się po kościach, ale trafisz na jakichś nadgorliwych urzędasów i możesz mieć niepotrzebne zawirowanie w życiu.
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Cytrynka_ wrote:Niestety nie wiem jak to sie ma do przemocy domowej. Ale myślę ze z szefową to Ty powinnas od razu to wyjaśnić. Zeby w razie czego stała po Twojej stronie.
Zajdz moze do jakiegoś punktu gdzie studenci prawa przyjmują za darmo i podpytaj. Albo jakis osrodek interwencji kryzysowej czy cos. Oni maja darmowych prawnikow