Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj mąż jest z grudnia i całe życie był pokrzywdzony bo dostawał prezent urodzinowy razem z świątecznym nawet ode mnie )) a poza tym najmłodsze dzieci zawsze są troszkę pokrzywdzonego względem rówieśników z danego roku -tak sadze. Najbardziej chciałabym mieć dzidzia z maja - to taki piękny czas ale z drugiej strony aż tyle ze staraniami się powstrzymywac nie bedziemy bo z drugiej strony przecież to nie jest aż tak ważneSzczęśliwa mamusia Hani
-
dopóki nie ma @ szansa jest, szczególnie że wykres wygląda bardzo ładnie:) trzymam kciuki żeby to było TO
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Ja tam mogę nawet rodzić w grudniu popołudniu Mam syna z początku lutego i uwierzcie że o wiele łatwiej jest takie jeszcze nieruchliwe dziecko ubrać w zimie,niż większego szkraba. Są fajne śpiworki do gondoli czy fotelika i nie ma problemu że dziecko się rozkopie, wystarczy przykryć i zamek zasunąć. Starsze trzeba już jednak ubrać w kombinezon lub kurtkę i to jest bardzo upierdliwe, człowiek jeszcze nie wyjdzie, a już się spoci przy ubieraniu
A ja w sumie ten cykl odpuszczam, może wezmę tylko Donga jak się @ skończy, ziół już nie będę piła, a reszta to standardowy zestaw, Inofem x2, wit D, kwasy omega 3 i magneb6. Chyba że coś mi gin innego zaleci oprócz luteiny po owu.Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Dziewczyny, jak ja bym chciała mieć taki luksus rozkminiania nad miesiącem poroduNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyJesli chodzi o prezenty np w grudniu to u nas to było tak ze brat pod choinke dostawał drugi urodzinowy bo ma 23.12 a teraz jak juz jest dorosły to zwsze mówi wystarczy zyczenia w wigilie ja natomiast urodziłam sie w dzień dziecka i również z tego tytułu miałam 2 prezenty! Czad
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Was pytanie takie trochę o zasady działania
Powiedzcie mi - o czym może świadczyć "płaski" wykres.
Mam obecnie zapewne cykl bezowulacyjny (to już 18 dzień a owulacji nie zaznaczyło, charakterystycznego skoku temperatury nie odnotowałam i na oko już widać, że ten wykres nie będzie składał się z ciągu temp wyższych i niższych) Wykres moich temperatur jest praktycznie płaski - cały czas oscyluje w okolicy 36,44 - 36,46 - czym jest spowodowana taka równomierna temperatura ?
Brakiem "wahnięcia" LH ? Czym jeszcze ? A ten brak wahnięcia LH od czego zależy ?
p.s. termometr jest sprawny