Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzielec, dzięki pierwszy cykl mam taki dziwny i miałam wczoraj straszne bóle owulacyjne. Stad mój niepokój"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Kamiliaa24- Ten spadek może wyglądać na implantację ale to plamienie..., czytałam, że może trwać do trzech dni, jeszcze nadziei nie trać ale jak będzie się to ciągnęło dłużej to raczej nie implantacja , ale to teoria...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 11:12
-
A teraz ja mam pytanie od wczoraj mam bóle podbrzusza, nie jest to straszny ból ale tez nie delikatny, przypomina ten mięsiączkowy , na początku myślałam, że może to implantacja ale nie zauważyłam ani plamienia ani spadku temp, wiem, że nie zawsze widać spadek albo plamienie ale chciałabym się dowiedzieć co to może znaczyć. Mój wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 11:20
Kamiliaa24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie, najczęściej widzę zabarwiony śluz rano przy badaniu, na zwenątrz ani na papierze nic ;/ Nie tracę nadzei ale się nie nastawiam, w sumie jak w pierwszy dzień zobaczyłam plamkę to stwierdziłam ze nic z tego ;/ A u Ciebie Rudzielec91 ja niby widze drugi skok temp więc szansa jest, mnie w tym cyklu brzuch tak ćmi jak na okres ale inaczej troche juz chyba 7 dzień jak nigdy więc może u Ciebie jest to pozytywny ból. Tego Ci życzę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pierwszy wiem, że rzadko się tak udaje ale mam nadzieję, że pierwszy i ostatni
właśnie oglądałam wykres jednej dziewczyny której plamienie trwało 6 dni i ... jest w ciąży! myślę, że to może Cię trochę ucieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 13:02
Kamiliaa24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny