Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, co myślicie o moim wykresie? W następnym miesiącu zainwestuje w inny termometr bo ten mam wrażenie jest jakiś słaby. . Chciałam dziś zatestowac ale okazało się ze test jaki posiadam jest wadliwy,nie pokazała się żadna kreska (pink test -nie polecam). Po plamieniu (które miałam pierwszy raz w zyciu) dziś juz chyba nie ma sladu. Przez cale zycie mialam cykle 28 dniowe,dwa ostatnie cykle wydluzone- jeden 33 dni drugi 31.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 06:47
termin wg OM +tydzien -
No progesteron niski jak na drugą fazę. Gin powinien Ci przepisać np duphaston bo może to utrudniać utrzymanie ewentualnej ciąży.
Wesołych Świąt dziewczyny, życzę wam wszystkim fasolek w tym rokuKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Mam pytanie- jak wyznacza się samemu termin prawdopodobnej owulacji tylko na podstawie temperatury, to przyjmuje się że kiedy ona wystąpiła? W pierwszy dzień podwyższonych temp, czy dzień przed pierwszą podwyższoną? Mam na wykresie trzy wyższe, z tym że mierzę albo o 5,30 albo o 8, zależy od zmiany w pracy, i program ich nie wyłapie. Wprawdzie w tym cyklu na normalną owulkę i ciążę nawet nie liczę, ale dość mocno zależy mi żeby wiedzieć kiedy się @ mogę spodziewać
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Dziewczyny, kobietki, bardzo proszę, czy możecie zerknąć na mój wykres? Plamię już któryś dzień. pierwszego dnia jeszcze miałam dni płodne, potem już nie, pierwsze dni plamienia to była dosłownie kropla krwi, a dziś całą wkładkę pobrudziłam. to chyba za szybko na implantację?
-
wszamanka wrote:Mam pytanie- jak wyznacza się samemu termin prawdopodobnej owulacji tylko na podstawie temperatury, to przyjmuje się że kiedy ona wystąpiła? W pierwszy dzień podwyższonych temp, czy dzień przed pierwszą podwyższoną? Mam na wykresie trzy wyższe, z tym że mierzę albo o 5,30 albo o 8, zależy od zmiany w pracy, i program ich nie wyłapie. Wprawdzie w tym cyklu na normalną owulkę i ciążę nawet nie liczę, ale dość mocno zależy mi żeby wiedzieć kiedy się @ mogę spodziewać
-
marie_marie22 wrote:strasznie długi ten cykl, co na to ginekolog? Trudno tutaj o wyliczenie daty miesiączki
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
never give up wrote:
Cześć dziewczyny. Czy możecie zerknąć na mój wykres. Tempkę mierzę o tej samej porze * 5:30 rano, tym samym termometrem, w tym samym miejscu (pod językiem)i przed wstaniem z łóżka ( sięgam tylko ręką na szafkę To mój pierwszy miesiąc z mierzeniem, obserwacją etc. i nie bardzo wiem jak go zinterpretować. Cykle mam zwykle 26 dniowe. Będę wdzięczna za kilka Waszych opinii. Z góry dziękuję za wsparcie.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...