Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza faza to faza niskich temperatur i trwa od miesiączki do owulacji. Potem temperatura się podnosi i trwa druga faza. Niektóre dziewczyny mają jeszcze trzecią fazę czyli kolejny wzrost temperatur, takie schodki do nieba hihiNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Pierwsza faza to faza niskich temperatur i trwa od miesiączki do owulacji. Potem temperatura się podnosi i trwa druga faza. Niektóre dziewczyny mają jeszcze trzecią fazę czyli kolejny wzrost temperatur, takie schodki do nieba hihi
Łatwo, lekko i przyjemnie To się nazywa dobra porada Hmm to ja mam chyba ten dwufazowy czyli gdzieś w okolicach chmur jestem -
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny, mam pytanie. Czy robiąc jutro betę bedzie w miarę wiarygodny wynik? Jutro mam akurat lek do wzięcia, ale w przypadku ciąży mam go odstawić. Wg of owulacja była 23 marca, jednak wg mnie i testów owulke miałam 21 marca.
-
Dziewczyny wczoraj 6dpo robiłam wyniki progesteronu o godzinie 16. Wynik 11,84 ng/ml przy normie 1.7-27. Mało prawda?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Dziewczyny wczoraj 6dpo robiłam wyniki progesteronu o godzinie 16. Wynik 11,84 ng/ml przy normie 1.7-27. Mało prawda?
Ukija mi lekarka ostatnio mówiła, że jak jest 10 i poniżej to wtedy jest nie za bardzo. Obawiam się jednak, że ten wynik 6dpo nie jest miarodajny. A przyjmujesz progesteron dodatkowo ? -
nick nieaktualny
-
Moge prosic o zwrkniecie na moj wykres?od porodu nie mialam miesiaczki za wyjatkiem krótkiego plamienia wywolanego duphastone. Nadal karmie synka.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
never give up wrote:Ukija mi lekarka ostatnio mówiła, że jak jest 10 i poniżej to wtedy jest nie za bardzo. Obawiam się jednak, że ten wynik 6dpo nie jest miarodajny. A przyjmujesz progesteron dodatkowo ?
Nie przyjmuje bo nie miałam konsultacji z lekarzem zresztą dupka i tak nie będę mogła brać... no właśnie tak myślałam czy 6dpo już będzie ok"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"