Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Never give up. Mam złe wyniki wątroby i nie mogę tak sobie leków brać smutek bo już chcę fasolkę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Cześć! Czy mogę prosić Was o opinie w sprawie mojego wykresu? O co w nim chodzi? Ostatni cykl trwał 34 dni skok temp. był w 25 dniu cyklu. A teraz? Jest szansa, że to jednak cykl owulacyjny? Już sama nie wiem co robić chyba tylko zostaje mi czekać ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykashanka wrote:Cześć! Czy mogę prosić Was o opinie w sprawie mojego wykresu? O co w nim chodzi? Ostatni cykl trwał 34 dni skok temp. był w 25 dniu cyklu. A teraz? Jest szansa, że to jednak cykl owulacyjny? Już sama nie wiem co robić chyba tylko zostaje mi czekać ...
-
nick nieaktualny
-
Kamiliaa24 wrote:Kashanka, czasami badanie progesteronu a raczej jego wysokosc może sugerować też cz owulacja wystąpiła, moze warto sprobowacNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Jestem chyba jedną z niewielu, która się cieszy ze zbliżającej się @ no ale ileż można mieć ciągle ten sam cykl... Tak że jak chcecie, to ja przyjmę wasze @ żeby u was nie musiały się pojawiać
A powiedzcie mi, w takim tasiemcu jak teraz u mnie, mimo wzrostu temp i symptomów na zbliżającą się @, do owulacji pewnie i tak nie doszło, i o ciąży nawet nie ma co myśleć? Planuję jutro iść na koncert i pewnie jakiegoś alkoholu troszkę skosztować, w niedzielę wypad w góry, i tak chciałam się upewnić, czy mogę te moje plany z czystym sumieniem zrealizować
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
byłam, wtedy cykl był już długi ale nie myślałam że będzie aż tak, Lekarz też tego nie przewidział, mam kolejną wizytę na środę umówioną, miałam być po @, a to będzie ciągle ten sam cykl..
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
eee, myślę że w tym cyklu AgatyR plamienie śmiało można by potraktować jako @, i wtedy z jednego długiego robi się dwa normalne cykle
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄