Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, zapisałam się tutaj kilka dni temu i dla treningu uzupełniam wykres od połowy cyklu. @ mam dostać w ten piątek, a wykres mówi mi, że mam dni płodne. Może ktoś mi powiedzieć o co chodzi? Czy robię coś nie tak?
Czy mam zrobić test owulacyjny?
Mój wykres https://ovufriend.pl/graph/a7b88509ad4f5f6a3af96d714e2766d1Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:02
-
Basha - za dużo powiedziane z tym stwierdzeniem, że prowadzisz obserwację od połowy cyklu:) musisz zacząć od nowego, bo z tych kilku temperatur nic nie wynika.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Basha wrote:Wiem, że w tym cyklu nic się nie da powiedzieć. Chciałam po prostu się wdrożyć zanim zacznę prowadzić obserwacje na poważnie, ale dziwię się, że wykres mówi mi, że mam dni płodneNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
dziewczyny zerknijcie na mój wykres bo już nie mam siły. Byłam na usg 15 dc i lekarz mówił że własnie teraz lub w najbliższych godzinach będzie owulacja. Endometrium owulacyjne, kanał jakis tam otwarty, cieńka ścianka pęcherzyka a dziń 18 dc i temperatura stoi w miejscu masakra
-
srebrzysta wrote:dziewczyny zerknijcie na mój wykres bo już nie mam siły. Byłam na usg 15 dc i lekarz mówił że własnie teraz lub w najbliższych godzinach będzie owulacja. Endometrium owulacyjne, kanał jakis tam otwarty, cieńka ścianka pęcherzyka a dziń 18 dc i temperatura stoi w miejscu masakraNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Hej dziewczyny, czy zechce któraś z Was spojrzeć na mój wykres? Czy to normalne, ze temperatura kilka dni po owulacji tak spada? Czytałam, ze nie powinna spaść do linii podstawowej ani niżej.24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
pomylonaa wrote:Hej dziewczyny, czy zechce któraś z Was spojrzeć na mój wykres? Czy to normalne, ze temperatura kilka dni po owulacji tak spada? Czytałam, ze nie powinna spaść do linii podstawowej ani niżej.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
AgataR wrote:Dziewczyny czy ktoras orientuje sie jak usunac wykres ktory przez pomylke zaczelam? Da sie w ogole?
Wejdź w ustawienia i zakładka cykle, tam jest opcja usuń. Z tym że nie możesz usunąć bieżącego z tego co się orientuje. Wcześniej Ci opisałam co zrobiłam jak usunelam kalendarz ciąży, bo była biochemiczna, a nowy cykl jeszcze się nie zaczął. -
Atakasobiejedna wrote:Wejdź w ustawienia i zakładka cykle, tam jest opcja usuń. Z tym że nie możesz usunąć bieżącego z tego co się orientuje. Wcześniej Ci opisałam co zrobiłam jak usunelam kalendarz ciąży, bo była biochemiczna, a nowy cykl jeszcze się nie zaczął.lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Ramona - cykl w porządku, owu wydaje się być dobrze zaznaczona. Masz długą fazę lutealną testy są totalnie negatywne? Do dwóch dni powinnaś dostać lub nie dostać @.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Ramona wrote:Niestety negatywnie na serio. Owulacje miałam z lewego jajnika który był operowany bo w nim była ciąża i zastanawia mnie czy wogole realne jest zajście z niego w ciążę, nie wiem czy jest drożny .
owu miałas potwierdzone monitem czy tylko testami?https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png