Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maciejowa jestes bezbledna moje cykle chyba na dlugo utkna Ci w pamieci hihi
Wszamanka proponuje zrobic badania i to im szybciej tym lepiej. Takie cykle nie sa normalne a Twoj ewidentnie jest bezowulacyjny. Koniecznie zrob pozadne usg macicy i jajnikow, badania hormonalne, trzeba wykluczyc pcos, problemy z taczyca. Tak sie sklada, ze jak juz zabieramy sie za starania to sporo problemow wychodzi
Moj cykl jest dosc skomplikowany. Mam nadzieje, ze moja lekarka na najblizszej wizycie sama mi to wyjasni. Sprostuje jednak, ze krwawienia ktore u mnie wystepuja to nie miesiaczka a krwawienia srodcykliczne. Wiem, ze dla wiekszosci to to samo ale je upieram sie przy swoim. Moje zaczely sie po zabiegu lyzeczkowania i byc moze stad wziela sie adenomioza.
Nie ignorujcie zadnych niepokojacych objawow jakie daje Wam wasz organizm i koniecznie badajcie sie przy takich tasiemcach trzymam kciuki za Was wszystkie ❤lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Nie nie cos Ty no wlasnie spieprzylam chcialam usunac karte ciazy bo i tak pokazywala zle daty a tu nowy wykres mi sie zaczal... Napisalam juz do ovufriend czy da sie to jakos cofnac. Tak czy siak kto wie czy za chwile i tak sie nie przyda bo przyrost mojej dzisiejszej bety jest ponizej normy. Osiwieje do sobotylat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Pytaj o co chcesz tak jesli wszystko bedzie dobrze to bedzie nasze pierwsze dziecko chociaz nie wiem jak kto na to patrzy, dla mnie to drugie dziecko bo jedno serduszko mam w niebielat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Agata, też miałam ten problem po usunięciu kalendarza ciąży przed rozpoczęciem @. Jak dostaniesz @, to użyj opcji "wymus rozpoczęcie nowego cyklu", a ten rozpoczęty teraz przez ovufriend usuniesz i wtedy automatycznie te dni przed @ połącza się z tym starym cyklem. Nie wiem czy to zrozumiale napisałam.
Oczywiście trzymam kciuki żeby jednak trzeba było przywrócić kalendarz ciąży, ale tego niestety nie wiem jak się robi -
Dziewczyny. Co sądzicie o moim dziwacznym wykresie? Dodam że kompeltnie nie jestem nakręcona wczoraj i przed wczoraj ból jak na @, dziś nic, od początku po owulacji kompletny brak objawów jakie zawsze mi w tej fazie towarzyszyły. Ja jestem szczerze przygotowana bardziej na @ niż na fasole"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Dziewczyny. Co sądzicie o moim dziwacznym wykresie? Dodam że kompeltnie nie jestem nakręcona wczoraj i przed wczoraj ból jak na @, dziś nic, od początku po owulacji kompletny brak objawów jakie zawsze mi w tej fazie towarzyszyły. Ja jestem szczerze przygotowana bardziej na @ niż na fasolelat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
AgataR zero objawów które zawsze mi towarzyszyły fl typu ból sutków, bardzo mały wzrost po owulacji, dwa dni miałam ból jak na @ i dziś cisza. Dziś kolejny wzrost temp. Oto powody przez które uważam że jest dziwny. Nastawiam się na @..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Niestety nie kazdy cykl jest taki sam jak i objawy mu towarzyszace tak samo jest z ciaza i wszystkim innym w naszym zyciu. Wtedy byloby zbyt latwo. Nie pozostaje Ci nic innego jak czekac. Powodzenialat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
No powiedzmy że się zgodzę ale jakaś tam powtarzalność jest w objawach związana ze zwiększającym się progesteronem. Ale dzięki za opinie. Może jeszcze jakaś dziewczyna wypowie siè bardziej w stronę wykresu? Z góry dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:38
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija ja obstawiam fasolkę ten wystrzał do góry, dobrze zwiastuje... czasami jest tak, że jak są trzy poziomy temperatur w II fazie cyklu to może zwiastować ciąże oczywiście nie musi, ale może trzymam kciuki i bądź cierpliwa za 2 dni bym zatestowała na Twoim miejscuMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Sy_la ja chciałam testować ewentualnie 18dpo bo nie chcę się rozczarować że nie ma dwóch krech. Dam czas @ na przyjście. Dzięki za krzepiącą interpretacje"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Madlenn wrote:Witam
Czy moge prosić o interpretacj wykresu który wkleilam powyżej
Czy jest jeszcze jakaś sznsa ze @ nie nadejdzie
Z góry dziekuję za poomcNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny