Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaMakuch wrote:Ovu wyznaczyło mi owulkę na 14.04, ale temperatura wzrasta przez duphaston a piszą mądrzy ludzie, że nie ma on znaczenia
Wg mnie taki wzrost to nie wzrost, po luteine jest ewidentny skok, tutaj tempka nie bardzo się różni od pierwszej fazy. Ale wiadomo że każdy organizm może inaczej reagować -
nikola2877 wrote:Witam. Jestem tu Nowa i chciałabym sie doradzić co do mojego wykresu. Kiedy była owulacja waszym zdaniem?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny . prosze was o pomoc w interpretacji mojego wykresu bo nigdy jeszcze tak nie miałam i nie wiem czy wszystko ok ze mna , miałam wczesna owulacje potwierdzoną testami owu lecz niepokoi mnie stała temperatura 36,7 od 5 dni . sluz mam tez jakis dziwny kremowo - bialawo wodnisty ( dosc sporo ) i od 3-go dnia po owulacji boli mnie podbrzusze ( z przerwami ) i mam problemy z zasnieciem … pomożcie !! załączam aktualny wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 10:21
-
OlaMakuch wrote:Właśnie ja też jestem przekonana, że taki wzrost to żadna owulacja, jestem w trakcie brania dupka, a on owulkę blokuje, także to raczej niemożliwe. Ale kurcze w moim przypadku luteina/duphaston podnoszą tempke
też mam od tego cyklu brać dupka, ale ja słyszałam, że dupek do 3 tabletek dziennie nie blokuje owulacji. W jakiej dawce go bierzesz?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dudusiowa - wiele z nas tutaj miało bardzo dużo dobrych, idealnych, książkowych wykresów (w tym ja) i nic z tego nie wychodziło poza rozczarowaniem także niestety nie ma reguły. Pozostaje nam mieć nadzieję i wspierać się wzajemnie.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć jestem tu nowa, na wstępie chciałabym sie przywitać i poprosić Was - czyli bardziej doświadczone koleżanki o pomoc w interpretacji wykresu. Zazwyczaj mam 28 dniowe cykle, ten jest jakiś dziwny... tzn. czy jest realna sznsa że owulacja się odbyła tak jak wyznaczył mi ją ovufriend? Dodam,że w tym miesiacu mialam troche stresow i koze przez to to przesuniecie... tylko zastanawiam sie czy owulacja w ogole mogla miec miejsce?https://ovufriend.pl/graph/081e9a7384fcc4dd8b6dff8f805007b0[/url]