Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Australijka wrote:Dziewczyny, o co chodzi z tym spadkiem temperatury ? Po ptakach czy jak ?
8 dpo to za wcześnie żeby coś wyrokować Póki co wygląda dobrze, tylko szkoda że wykres nie jest prowadzony od początku cyklu.Australijka lubi tę wiadomość
-
agaoo wrote:Witam
Czy mogłybyście zerknąć na mój wykres , jestem tu nowa i potrzebuje waszej pomocy. Staramy się o dzidzie, program wyznaczył mi owulację na 01-04-2016 ale coś mi się wydaje, że chyba źle.
Z tego wykresu za wiele nie da się wywnioskować, może owu była 16 dc,a może 26 dc, a może wcale. Skoro beta negatywna to czekaj na @ i następny wykres prowadź bardziej starannie, od początku i mierz tempke o stałej porze. Powodzenia.ana909 lubi tę wiadomość
-
Anusiak a to normalne że masz takie długie cykle? Badasz sobie Szyjke? Cykl wygląda na albo bez owu albo z późna owu. Który to Twój cs?
Kasia niby jeszcze tylko dwa dni, ale też Jeszcze może nastąpić jutro skok, ja tak miałam jak się udało.
Ola raczej normalne w cyklu bez owu, temperatura idzie jak chceKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualny
-
ana909 wrote:Anusiak a to normalne że masz takie długie cykle? Badasz sobie Szyjke? Cykl wygląda na albo bez owu albo z późna owu. Który to Twój cs?
Kasia niby jeszcze tylko dwa dni, ale też Jeszcze może nastąpić jutro skok, ja tak miałam jak się udało.
Ola raczej normalne w cyklu bez owu, temperatura idzie jak chce
hej nie mam takich dlugich cykli raz kiedys taki jest jak jestem po chorobie lub w trakcie.szyjke babdam sluz też.w tym cyklu na poczatku sobie to odpuscilam bo mialam duzo prolemow stresu a pozniej juz choroba i leki i dlugie doleczanie sie po grypie tym bardziej ze pracuje w zimnej hali tak do plus 10 stopni.teraz czeam na @ aby moc wrocic do normalnej obserwacji -
Witam! Jestem tu nówka chociaż tak po prawdzie to podglądam Was od 3 miesięcy.
To mój pierwszy cykl prowadzony chyba dość sumiennie z OF. Proszę o pomoc w interpretacji wykresu ( a może raczej w podtrzymaniu nadziei na ciąże?- staramy się od 6 miesięcy). W 22 dc byłam na usg, Pani doktor stwierdziła, że owulacja była, widać bardzo ładne ciałko żółte i pęcherzy dominujący ( OF wyznaczyło mi owulację w 15dc) ogólnie wszystko wg usg i Pani doktor jest bardzo ładne i tak teraz gnębi mnie myśl i nadzieja czy z tego może być w końcu ciąża?
https://ovufriend.pl/graph/0f0bdb3b5db3aef22cb3eeca8b56f0deWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 13:18
Nadia251 -
Nadia, wykres nie jest idealny, a jeśli na 9 temperatur po możliwej owulacji 5 masz mierzonych w innych godzinach to jego interpretacja jest jak wróżenie z fusów. Jeśli lekarz mówi że owu była to szansa jest zawsze, staraj się mierzyć tempke o tej samej porze.
Nikola, wg mnie albo owulacji nie było albo jest problem z progesteronem i dlatego nie ma skoku temperatury. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to poczytaj sobie o metodzie Rotzera żeby wiedzieć jakie warunki muszą być spełnione żeby można było określić okres dni płodnych.
Megi, to dopiero początek cyklu, jak tempka utrzyma się wysoko to może owu była 8 dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 17:15