Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna wrote:Anusiak 7 dpo to żadne badanie Ci prawdy o ciąży nie powie
za 5 dni można iść spokojnie na betę, test może coś pokazać ale nie musi, powodzenia
-
Progesteron bada się 7 dpo. Anusiak, jeśli byłaś chora i ogólnie to jest dziwny cykl to wg mnie badanie go teraz nie ma sensu, lepiej go zbadać w normalnym cyklu jeśli podejrzewasz problemy z progesteronem. A jeśli myślisz że masz problem z owulacją to monitoring u gina.
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy to dobre miejsce do zadawania tego typu pytań. Jeśli nei to z góry przepraszam
dziewczyny mam wielką obawę, że z moimi hormonami jest coś nie w porządku.
Robiłam badania 19 dnia cyklu, gdzie owulacja przypada na 20-21 dc.
Jeśli dobrze rozumiem mam za wysoki testosteron
wynik: 0,82 gdzie norma 0,07 do 0,79
czy taka nadwyżka to dużo? czym grozi? czy moze być to przyczyną niemożności zajścia w ciążę?
LH 29,39
Prolaktyna 10,33
FSH 13,05
normy: Faza folikularna: 3,85 do 8,78
środek cyklu 4,54 do 22,51
faza lutealna 1,79 do 5,12
czy tutaj jest wszystko okej? naczytałam sie, ze mogę mieć niską rezerwę jajnikową.
Czy możecie mi pomóc odczytać te wyniki badań? bardzo się martwię a wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie... -
Witam,
to mój pierwszy pełny cykl na ovufriend. Drugi dzień pod rząd obserwuję skok temperatury, jest wyższa niż w 1 fazie, jednak system nie zaznacza mi nic na wykresieczy możecie pomóc w interpretacji i coś doradzić?
Dziękuję.
https://ovufriend.pl/graph/1163a24cbe9704792bd679ab941b659e