Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cyn. wrote:Witam,
to mój pierwszy pełny cykl na ovufriend. Drugi dzień pod rząd obserwuję skok temperatury, jest wyższa niż w 1 fazie, jednak system nie zaznacza mi nic na wykresie czy możecie pomóc w interpretacji i coś doradzić?
Dziękuję.
https://ovufriend.pl/graph/1163a24cbe9704792bd679ab941b659e
Hejka, najprawdopodobniej jak zaznaczysz jutrzejszą temperaturę to of wyznaczy ci owulację. Zazwyczaj jak wprowadza się 3 wyższe temperatury to of zaznacza na wykresie owulację. -
Hej! Jak myślicie jakie szanse w tym cyklu? Od 3 do 8 dnia byłam stymulowana clostilbegytem, we wtorek ok 12 przyjełam zastrzyk Ovitrelle (owulacja potwierdzona w środę rano). Od jakiegoś czasu przyjmuję oviarin i pregnę plus. Temperatury takie jak na wykresie. Śluz od owulacji wodnisty, wczoraj sucho i widoczny spadek temperatury. Dzisiaj znowu wodnisty. W 6 dniU po owulacji beta negatywna, progesteron 13,02. Dzięki za pomoc!
Udostepniam wykres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 16:25
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Jak masz potwierdzoną owu w środę to zmień ją sobie na wykresie, będzie czytelniejszy. Musisz wejść na środę i odznaczyć zaawansowane zaznaczanie owulacji. Według mnie na betę za wcześnie, wykres ok, życzę cierpliwościNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Anusiak - uważam tak jak koleżanka, przeczekaj ten dziwny cykl. Ja dziś @ nie dostałam, daj Bóg żeby jutro nie przyszła... Jestem kłębkiem nerwówNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Głupia ja nie pomyślałam, że jak "nie przyjdzie jutro" to wcale nie oznacza, że nie przyjdzie pojutrze.
Maciejowa może za duzo myślimy o tym? Myslałaś żeby sprawdzić nasienie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno:) moja temperatura na dwa dni przed terminem okresu wzrosła:) z37 do 37.30:). mam nadzieje ze to dobry znak:):)to byłoby prawdziwe szczeście w okresie mega stresów jakie w ostatnich dniach przeszłam:)
innamorata88, Meridian lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliliana86 wrote:no:) moja temperatura na dwa dni przed terminem okresu wzrosła:) z37 do 37.30:). mam nadzieje ze to dobry znak:):)to byłoby prawdziwe szczeście w okresie mega stresów jakie w ostatnich dniach przeszłam:)
DUDUSIOWA lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, jestem tu jakiś czas, ale nie wiele sie udzielam. Za to śledzę wątek codzienie Czy możecie zerknąć na mój wykres? Śluz i testy owulacyjne oraz szyjka wskazują na to że owulacja juz była. obstawiam 16 kwitnia. Ale temperatura dziwna jest i po tym spadku wczoraj owu usunął mi termin przewidywanej owulacji. Sama już nie wiem....
-
nick nieaktualnydziś też mam 37.30 choć delikatnie poboluje mnie podbrzusze i jestem senna cały czas ... innych objawów nie mam wiec czekam na termin @. niby ovu pokazuje " pozytywny wynik testu 54%" na podstawie mojego wykresu...chciałabym, ale nie nakrecam sie za bardzo. sex był tylko raz kiedy mialam ten wodnisty sluz w 12 dc jak wam pisałam... moze trafiłam, okaże się. jesli @ przyjdzie- trudno, głowa do góry i potem też jest kolejny cykl:)
a stresu w ostatnich dniach miałam mega duzo.... musiałam wziąć nawet na uspokojenie leki aby sie wyciszyć. z jednej strony takie wyciszenie to tez dobre kiedy byłabym w ciazy, bo cviągla trzęsawka to też źle...