X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliana- po pierwsze i tak nie widzimy Twojego wykresu a po drugie 54% to nie wskaźnik pozytywnego testu tylko jego wiarygodności na dzień dzisiejszy.

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • ann1109 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy luteina ma wpływ na na obolałe i powiększone piersi w drugiej fazie cyklu? Do tej pory zawsze ok.3-4 dni po owulacji piersi były powiększone i bardzo wrażliwe na dotyk, aż do samej @. W tym cyklu biorę luteine, jest już 8 dpo, a w ogóle nie odczuwam jakichkolwiek dolegliwości związanych z piersiami.

bl9cdf9h7ig7cn2w.png

0d1y3e3kell4i8z5.png

Aniołek (*) 7 tc 23.06.2019
    Cb 12.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POMOCY
    witajcie dziewczyny . mam problem w interpretacji wykresu .... czy jest mozliwa inplantacja w 24 dc czyli w moim przypadku 12 dpo ?? zauwazyłam dzisiaj u siebie smuge brazowego - brunatnego sluzu ... tylko raz okolo poludnia ... bola mnie piersi i nieustanny bol podbrzusza i jajnikow nieco inny jak na @ taki ciagnacy klujacy bol ... oto moj wykres
    fc3ad1a5a1423be6148f391b5e1ca2cf.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 23:44

• wszamanka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DUDUSIOWA wrote:
    POMOCY
    witajcie dziewczyny . mam problem w interpretacji wykresu .... czy jest mozliwa inplantacja w 24 dc czyli w moim przypadku 12 dpo ?? zauwazyłam dzisiaj u siebie zmuge brazowego - brunatnego sluzu ... tylko raz okolo poludnia ... bola mnie piersi i nieustanny bol podbrzusza i jajnikow nieco inny jak na @ taki ciagnacy klujacy bol ... oto moj wykres
    fc3ad1a5a1423be6148f391b5e1ca2cf.png

Mi to bardziej na zbliżającą się @ wygląda :(

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.
    Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]

jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
    kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
    7.05 transfer blastki 4AA😢
    7.08 crio blastki😢
    30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
    12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
    15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
    2 ❄❄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszamanka - oby nie powoli brak mi sil w tych staraniach ... mam jeszcze nadzieje poki nie ma @ ...:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 21:17

• Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DUDUSIOWA wrote:
    wszamanka - oby nie powoli brak mi sil w tych staraniach ... mam jeszcze nadzieje poki nie ma @ ...:(

Wykres wygląda bardzo dobrze, plamienia na początku ciąży się zdarzają, jak @ nie przyjdzie to skocz w pon na betę żeby zacząć brać luteine albo duphaston, bo możesz mieć niski progesteron jeśli plamisz. Trzymam kciuki :*

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem dziewczyny, albo mój organizm mnie oszukuje w wyniku stresów jakich doznałam w ciagu ostatnich kilku dni albo coś jest na rzeczy... niby brzuszek mnie delikatnie pobolewa na okres, jestem zmęczona a temperatura znowu podskoczyła na 37,45...a dzis termin okresu...
    moze to jakies przeziebienie....
    apetyt dzis maM zaka z rozna to całą połówkę wciągnełam sama....:):)
    mam nadzieje ze ten wzrost tempki sugeruje ze bedzie dobrze a nie ze moj organizm gra ze mna w kotka i myszkę bo bede naprawde zła....:):)
    ale nie czuje sie jakbym zaszła w ciaze, nie bola mnie piersi, moze sutki lekko swędza, a poza tym nie mam powiekszonych, nie mam zyłek na cyckach gdzie ponoc to objaw ciazy....
    moze... dopoki nie zorbie testu lub @ nie przyjdzie - wszystko jest spekulacją.

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czułam sie zupełnie jak na okres i byłam na 100% pewna ze przyjdzie :) dziewczyny namówiły mnie na test i prosze :) 16 tydzien :p nie szukaj u siebie objawów bo ja ich nie miałam , zrób test :) czasem psychika płata figle i wywołuje objawy a nie faktycznie ciaza

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomijam juz fakt ze 4 dni przed owulacja miałam grypę żołądkowa :p

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam do poniedziałku lub wtorku

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliana86, trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła, u mnie termin na środę i do tego czasu daje sobie spokój z testami.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dziewczyny :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam objawów w pierwszej ciąży. Teraz staramy się o drugie dziecko i przed każdą @ doszukuję się oznak i często znajduję jakieś. Chce wywróżyć sobie czy się udało, szukam dowodów na to, że jest sukces. Nakręcam się tylko a każdy cykl taki dłuuugi -szczególnie dłuży się ten czas po owulacji. Już po owulce czekam kiedy będzie następna... Wykańcza mnie to oczekiwanie;-(

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tracę nadzieję
    0e6b52d0d9470c2c143fd967b8983947.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za nas wszystkie aby w końcu ta @ nie pojawiła się a zamiast niej pojawiła się nadzieja- spełniona nadzieja...
    ja tez poczekam z testowaniem, nie chce sie zawieść, temperatura to jedno a natura drugie...
    jesli do wtorku @ nie przyjdzie wtedy zrobię test... do tego czasu nie ma co szaleć....
    czytałam ze temperatura moze spadac stopniowo a moze spasc gwałtownie kilka godzin przed miesiaczką więc... wolę poczekąc, choć nadzieja mała jest....

nitta32 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby! Natomiast z tą temperaturą to różnie mi ostatnio przed @spadła a w 2 dniu skoczyła na kilka dni wysoko tak więc tak jak mówię jest różnie

• Betty Coltrane Debiutantka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, pomożecie mi w interpretacji mojego wykresu? Nie wiem czy wczorajsza beta to wynik jeszcze podanego ovitryllu czy coś faktycznie mogło się zadziać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty bardzo ładny wykres, powtórz jutro bete.

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres ładny:) jaka beta Ci wyszła?

xnw4skjobnsltuoy.png
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Nie bardzo wiem jak interpretować mój wykres, czy dobrze mi się wydaje, że nie było u mnie owulacji w obecnym cyklu? Owulacja zazwyczaj występowała u mnie koło 12-14 dnia cyklu i temperatura skakała o jakieś 0,2 stopnia i trzymała się. A tu skok był ale zaraz spadek. I nie wiem, co myśleć...

39b7cc3c55f933c1c9985fd42cbdd372.png

‹‹ 634 635 636 637 638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ